14 C
Brussel
Vrydag, Maart 17, 2023

Die kern van Nintendo se nuwe konsole is nie die Switch nie

VRYWARING: Inligting en menings wat in die artikels weergegee word, is dié van diegene wat dit vermeld en dit is hul eie verantwoordelikheid. Publikasie in The European Times beteken nie outomaties onderskrywing van die siening nie, maar die reg om dit uit te druk.

Juan Sanchez Gil
Juan Sanchez Gil
Juan Sanchez Gil - by The European Times News - Meestal in die agterlyne. Verslagdoening oor korporatiewe, sosiale en regeringsetiese kwessies in Europa en internasionaal, met die klem op fundamentele regte. Gee ook stem aan diegene wat nie deur die algemene media geluister word nie.


Nintendo : 'n Wonderlike rustigheid het my hele siel in besit geneem, soos hierdie soet oggende van die lente wat ek met my hele hart geniet.

Ek is so gelukkig, my dierbare vriend, so opgeneem in die pragtige sin van blote rustige bestaan, dat ek my talente verwaarloos.

Ek is alleen, en voel die bekoring van die bestaan ​​in hierdie plek, wat geskep is vir die saligheid van siele soos myne. Ek is so gelukkig, my dierbare vriend, so opgeneem in die pragtige sin van blote rustige bestaan, dat ek my talente verwaarloos.

Ek behoort op die oomblik nie in staat te wees om 'n enkele streep te trek nie; en tog voel ek dat ek nooit 'n groter kunstenaar was as nou nie.

Wanneer, terwyl die lieflike vallei krioel van dampe om my, en die meridiaan son die boonste oppervlak van die ondeurdringbare blare van my bome tref, en maar 'n paar verdwaalde skynsels in die binneste heiligdom steel, gooi ek my neer tussen die hoë gras by die druppelende stroom; en terwyl ek naby die aarde lê, word 'n duisend onbekende plante deur my opgemerk: as ek die gegons van die wêreldjie tussen die stingels hoor, en vertroud raak met die ontelbare onbeskryflike vorms van die insekte en vlieë, dan voel ek die teenwoordigheid van die Almagtige, wat ons na sy eie beeld gevorm het, en die asem van daardie universele liefde wat ons dra en onderhou, soos dit om ons sweef in 'n ewigheid van saligheid; en dan, my vriend, wanneer die duisternis my oë uitsprei, en die hemel en aarde lyk asof hulle in my siel woon en sy krag absorbeer, soos die gestalte van 'n geliefde minnares, dan dink ek dikwels met verlange, O, sou ek hierdie opvattings kon beskryf , kon alles wat so vol en warm in my lewe op papier afdruk, dat dit die spieël van my siel kan wees, soos my siel die spieël van die oneindige God is!

O my vriend - maar dit is te veel vir my krag - ek sink onder die gewig van die prag van hierdie visioene! ’n Wonderlike rustigheid het my hele siel in besit geneem, soos hierdie soet oggende van die lente wat ek met my hele hart geniet. Ek is alleen, en voel die sjarme van die bestaan ​​in hierdie plek, wat geskep is vir die saligheid van siele soos myne.

Ek is so gelukkig, my dierbare vriend, so opgeneem in die pragtige sin van blote rustige bestaan, dat ek my talente verwaarloos. Ek behoort op die oomblik nie in staat te wees om 'n enkele streep te trek nie; en tog voel ek dat ek nooit 'n groter kunstenaar was as nou nie. Wanneer, terwyl die lieflike vallei krioel van dampe om my, en die meridiaan son die boonste oppervlak van die ondeurdringbare blare van my bome tref, en maar 'n paar verdwaalde skynsels in die binneste heiligdom steel, gooi ek my neer tussen die hoë gras by die druppelende stroom; en, terwyl ek naby die aarde lê, word 'n duisend onbekende plante deur my opgemerk: as ek die gegons van die wêreldjie tussen die stingels hoor, en vertroud raak met die ontelbare onbeskryflike vorms van die insekte en

- Advertensie -

Meer van die skrywer

- Advertensie -

Moet lees

- Advertensie -

Jongste artikels