0.4 C
Brussel
Sondag, Desember 4, 2022

Scientologist erken 30ste herdenking van ODIHR terwyl hy godsdienshaat deur Duitsland ontbloot het

VRYWARING: Inligting en menings wat in die artikels weergegee word, is dié van diegene wat dit vermeld en dit is hul eie verantwoordelikheid. Publikasie in The European Times beteken nie outomaties onderskrywing van die siening nie, maar die reg om dit uit te druk.

Meer van die skrywer

Amharas: Die okkultiese voortdurende volksmoord in Ethiopië

0
Stop Amhara Volksmoord is in Switserland gestig om teen die volksmoord en alle vorme van diskriminasie teen die Amhara-mense in Ethiopië te veg. Stop Amhara Volksmoord werk saam met ander menseregte NRO's om bewustheid binne die internasionale gemeenskap te skep oor die voortslepende Amhara Volksmoord en om hierdie gruweldade te stop. Stop Amhara Genocide is 'n internasionale vereniging wat in Junie 2021 gestig is toe die volksmoord op sy hoogtepunt was ná die opgeskaalde gelyktydige massamoorde in baie streke onder die Oromo-oorheersde Prosperity Party-beslissing wat in 2018 begin het.

Die lot van die Amharas in Ethiopië het by die Verenigde Nasies geopper

0
Op 30 Junie 2022, in Genève, het die Verenigde Nasies se Menseregteraad 'n interaktiewe dialoog gehou oor die mondelinge inligtingsessie van die Internasionale Kommissie van Menseregtekundiges oor Ethiopië. Me Kaari Betty Murungi, Voorsitter van die VN se Kommissie van Menseregtekundiges oor Ethiopië het die werkvordering van die Kommissie oor die menseregtesituasie in Ethiopië blootgelê.

Gewelddadige disrespek van Ahmadiyya Moslem-grafte in die distrik Hafizabad Pakistan

0
Dit is naar om die wêreld te laat weet dat die regering en die polisiemag in Pakistan in sulke vernederende dade verval het soos om die grafte van Ahmadi-Moslems te ontheilig. Die regering-geborgde vervolging van Ahmadi's is hoogty en die lewe van Ahmadi's word hel gemaak deur hulle al hul basiese burgerlike en menseregte te ontsê. Die regering sal Ahmadis nie alleen laat nie, selfs nadat hulle begrawe is.

Wêreldberaad teen gedwonge orgaan-oes: 'n alarm vir die mensdom

0
Meer as 35 internasionale kundiges sal die beledigende praktyk vanuit mediese, regs-, politieke, nuusmedia, burgerlike samelewing en beleidmakingsperspektiewe bespreek om uit te brei oor die impak van die gruweldaad van gedwonge orgaanoes op die mensdom. Die organiseerders van die geleentheid kondig ook die bekendstelling aan van 'n verklaring wat aan die einde van die Wêreldberaad aan die publiek voorgelê sal word.

Permanente verteenwoordiger by die VN, EU en OVSE van die Kerk van Sciëntologie Menseregtekantoor, Ivan Arjona, het aan geleenthede (14 en 15 Oktober) deelgeneem om die 30ste herdenking van die Kantoor vir Demokratiese Instellings en Menseregte (ODIHR) in Warskou te vier. van die Organisasie vir Veiligheid en Samewerking in Europa (OVSE).

Arjona, namens die Sciëntologie-kerk, het die noodsaaklikheid van OVSE deelnemende state om noukeurig en konsensueel by die riglyne te hou wat deur die OVSE ODIHR met betrekking tot godsdienstige minderhede uitgereik is, die erkenning en toekenning van die inherente waardigheid en van die gelyke en onvervreembare regte van alle burgers – sonder onderskeid ten opsigte van ras, geslag, taal of godsdiens. Die geleentheid is fisies en aanlyn bygewoon, met sowat 600 wat geregistreer is in die eerste hibriede geleentheid met diplomate en die burgerlike samelewing wat van oral in die OVSE-streek kom.

Onder die aanwesiges was lede van verskillende godsdiensgemeenskappe, insluitend Monseigneur Janusz Urbanczyk, die Heilige Stoel se permanente waarnemer by die Verenigde Nasies en gespesialiseerde instellings in Wene, Oostenryk, wat ook die 2 dae-geleentheid in Pole op 15 Oktober toegespreek het, wat gesê het dat "Menseregte, is universeel, onvervreembaar en onaantasbaar.""Universeel omdat hulle teenwoordig is in alle mense, sonder uitsondering van tyd, plek of onderwerp. Onaantasbaar in soverre dit inherent is aan die menslike persoon en in menswaardigheid […]. [En] Onvervreembaar in soverre 'niemand wettiglik 'n ander persoon, wie hy ook al mag wees, van hierdie regte kan ontneem nie, aangesien dit geweld aan hul aard sou aandoen'. “Maar", het hy gesê, "to vrugte dra, is dit nie voldoende dat fundamentele menseregte word plegtig verkondig. Hulle moet ook in die praktyk toegepas word.”  Hy het betreur dat daar in baie wêrelddele blykbaar geen einde is aan ernstige oortredings teen fundamentele menseregte nie. “Hierdie regte", het hy daarop gewys,  “word nie altyd ten volle gerespekteer nie, selfs in demokratiese lande". 

“dit is nie voldoende dat fundamentele menseregte plegtig verkondig word nie. Hulle moet ook in die praktyk toegepas word.”

Monseigneur Janusz Urbanczyk, die Heilige Stoel se permanente waarnemer by die Verenigde Nasies en gespesialiseerde instellings in Wene, Oostenryk

By een van hierdie geleenthede op Vrydag het die Scientology verteenwoordiger het die woord gekry en die huidige en vorige spanne van die ODIHR gelukgewens vir die werk wat gedurende die afgelope 3o jaar gedoen is, en die geleentheid gebruik om 'n situasie bloot te lê wat al dekades lank in Duitsland aanhou, en wat ongeag die Duitse howe beskerm Scientoloë en hul kerk, Duitse owerhede, ongeag die partykleur, gaan voort om te produseer of goed te keur.

20211014 Ivan Arjona by die OVSE 181x300 - Scientologist erken 30ste herdenking van ODIHR terwyl hy godsdienshaat deur Duitsland ontbloot het

"Scientology gemeentelede”, Arjona het gesê, [is] “'n godsdienstige minderheid teenwoordig in feitlik al die 57 OVSE deelnemende state, en gerespekteer as 'n godsdiens deur baie soos Swede, Spanje, die Verenigde Koninkryk, Portugal, Italië, die VSA, en selfs die Europese Hof van Menseregte en die Verenigde Nasies".

Hy het bygevoeg dat die godsdienstige minderheid van Scientology oor 40 jaar “het in die regbank geveg en gewen teen die diskriminasie en teistering wat op plaaslike, staats- en federale owerheidsvlak in die Federale Republiek van Duitsland gepleeg word".

Hul laaste oorwinning het vroeër vanjaar plaasgevind, toe die hof “die stad München veroordeel, omdat sy 'n ekologietoelaag aan 'n burger verwerp het net omdat sy nie uit haar godsdiens wou bedank nie,” het die Sciëntologie-verteenwoordiger verduidelik.

“Ons het dus 'n land, naamlik Duitsland, wat ten spyte van sy Grondwet, ten spyte van hofbeslissings, en ten spyte van sy verpligtinge en verpligtinge teenoor die OVSE, en onder die verskoning van 'n onvolhoubare en valse 'veiligheidsbenadering', voortgaan om staatsveldtogte uit te voer en te finansier. van diskriminasie en om burgers te versoek om uit hul godsdiens te bedank as hulle sekere fundamentele, burgerlike en politieke regte wil geniet”.

"Vir meer as 40 jaar" [Scientology] "het in die regbank geveg en gewen teen die diskriminasie en teistering wat op plaaslike, staats- en federale owerheidsvlak in Duitsland gepleeg word"

Iván Arjona-Pelado, Europese Kantoor Kerk van Sciëntologie vir Openbare Sake en Menseregte

"As ons praat van onverdraagsaamheid, diskriminasie, marginalisering, antisemitisme, antiscientology, selfs ontmensliking en staatshaatspraak, veral met betrekking tot lande met soveel lesse wat minder as 'n eeu gelede geleer is, hoe noem ons die praktyk van 'n regering wat sy burgers versoek om bedank uit hul godsdiens, om werk in die stadsaal te kry as tuinier of as argitek om maar net 'n paar te noem, veral wanneer word 'n minderheidsgodsdiens wat die howe herhaaldelik beslis het deur die Grondwet beskerm?” het Arjona afgesluit.

Sommige van die deskundige paneellede wat by die geleentheid geraadpleeg is, het vir ons gesê dat Sciëntoloë na die strate moet gaan en betoog, terwyl die Duitse afvaardiging glo dat (volgens Arjona toe hy deur The European Times gevra is) hierdie "verskille" in 'n dialoog hanteer moet word tafel tussen die Kerk en die Duitse owerheid.

- Advertensie -
- Advertensie -
- Advertensie - kol_img

Moet lees

Jongste artikels