21.4 C
Brussel
Tuesday, June 6, 2023
NuusHoe ek voel oor die stigter van my godsdiens: L. Ron Hubbard

Hoe ek voel oor die stigter van my godsdiens: L. Ron Hubbard

Skrywer: Wil Seabrook - Musikant, skrywer, sake-eienaar, menseregte-advokaat, aspirant Renaissance Man.

VRYWARING: Inligting en menings wat in die artikels weergegee word, is dié van diegene wat dit vermeld en dit is hul eie verantwoordelikheid. Publikasie in The European Times beteken nie outomaties onderskrywing van die siening nie, maar die reg om dit uit te druk.

VRYWARINGVERTALINGS: Alle artikels op hierdie webwerf word in Engels gepubliseer. Die vertaalde weergawes word gedoen deur 'n outomatiese proses bekend as neurale vertalings. As jy twyfel, verwys altyd na die oorspronklike artikel. Dankie vir die begrip.

Meer van die skrywer

Skrywer: Wil Seabrook - Musikant, skrywer, sake-eienaar, menseregte-advokaat, aspirant Renaissance Man.

Ek het grootgeword as 'n Protestantse Christen, so toe ek die eerste keer aan Scientology in my middel-20's het ek probeer om hierdie opwindende, fassinerende, nuwe (vir my) filosofie te verstaan ​​deur die lens van my eie godsdienstige ervaring.

Een van die eerste konsepte wat ek moes omvou, was wat presies, L. Ron Hubbard bedoel vir Sciëntoloë en vir die godsdiens self. Ek het grootgeword met die aanbidding van Jesus en die Heilige Drie-eenheid as 'n Christen. Was ek veronderstel om L. Ron Hubbard te aanbid? Of een of ander vorm van getrouheid aan hom beloof? Ek het opgemerk dat mense hom dikwels bedank het wanneer hulle hul suksesse met aansoeke in die openbaar deel Scientology in hul lewens. Was dit 'n vereiste of iets mense net het-soort van 'n kulturele praktyk?

My verhouding tot en waardering vir L. Ron Hubbard het voortdurend ontwikkel in my meer as 20 jaar van studie en toepassing Scientology in my lewe. Ek sal nooit aanmatig om namens 'n ander Sciëntoloog te praat nie, en veral nie vir die groep as geheel nie. Maar ek kan beslis uit my ervaring praat.

Nadat ek duisende bladsye van sy geskrifte gelees het, hom op 'n paar kosbare video-opnames gekyk het, en na duisende van sy lesings geluister het, is dit waartoe ek telkens kom, 'n gevoel van innige dankbaarheid. Mnr Hubbard self sou die eerste wees om te erken (en mense dikwels daaraan herinner) dat hy bloot 'n man is. Trouens, hy het in een besonder onvergeetlike lesing, tot groot vermaak van die gehoor, betreur dat na die Scientology godsdiens gestig is, het mense opgehou om vir hom 'n drankie aan te bied wanneer hy ook al by 'n aandete opgedaag het.

MNR. HUBBARD, BO ALLES, HET OPREK IN ANDER MENSE GEBELESTEER – IN HULLE GELUK EN SUKSES EN VERMOË OM DIE SKOON VAN DIE LEWE TE KEN EN VERSTAAN EN WAARDEER.

Daar is 'n ingeburgerde siening wat ons kultureel het van wat 'n godsdiens of 'n godsdienstige stigter of leier veronderstel is om te wees. Maar Scientology is uniek in soveel opsigte, en dit is eenvoudig een van hulle. Ons is ongelooflik gelukkig daarmee Scientology het ontstaan ​​in 'n tyd toe oudio- en video-opnames moontlik was; stel jou voor hoe anders die wêreld se belangrikste godsdienste kan wees as ons werklike opnames van Jesus, Abraham, Muhammad, Gautama Boeddha gehad het... Wetenskaplikes is uiters gelukkig om 'n chronologiese rekord te hê van die stigting, evolusie en ontwikkeling van ons godsdiens. En dit is in geen geringe mate te danke aan mnr Hubbard se versiendheid en ywer om te verseker dat sy lesings opgeneem is, en sy ontdekkings deeglik op skrif gekodifiseer is.

Waarmee ek wegkom elke keer as ek hoor meneer Hubbard se stem of sy woorde lees, is dankbaarheid dat hy sy intellek, sy volharding, sy nuuskierigheid en sy buitengewone vermoëns aangewend het om die raaisels van die bestaan ​​op te los - en dan die res van sy lewe spandeer het om te verseker dat die stelsels wat hy ontwikkel het tot ware geestelike verligting en verbetering vir enigiemand wat kies om dit te studeer en toe te pas.

https://web.archive.org/web/20230316105611if_/https://www.scientology.tv/series/l-ron-hubbard-library-presents/my-philosophy.html?iframe=1&start=0

Elke 13 Maart, ons vier L. Ron Hubbard se verjaardag. Dit sluit internasionale geleenthede in wat deur byeenkomste van duisende gemeentelede bygewoon is en dan via video met miljoene meer regoor die wêreld gedeel word. Hierdie gebeure sluit persoonlike verhale in van mense wat met mnr. Hubbard geken en gewerk het, en ook verhale van mense wat hom dalk net een keer ontmoet het, maar ingrypend verander is deur daardie toevallige ontmoeting.

Wat ek van hierdie gebeure wegneem, is dat mnr. Hubbard, bo alles, opreg belanggestel het in ander mense – in hul geluk en sukses en vermoë om die skoonheid van die lewe te ken en te verstaan ​​en te waardeer. Daar is 'n paar mense wat groot intelligensie is, of kapteins van die industrie, of sporthelde. Daar is ander wat harte van goud het en hulself toewy aan die verbetering van hul gemeenskappe en die wêreld. Mnr Hubbard was daardie skaarsste kombinasie - 'n absolute titaan van 'n man wat die intellek en ervaring gehad het om elke uitgemaakte saak oor die lewe te bevraagteken en hoe om dit die beste te leef, 'n diepgaande vriendelikheid en empatie wat hom eindeloos nuuskierig gemaak het om oplossings te ontdek om sy genote slaag en vaar beter, en die volharding om te bevraagteken en weer te probeer totdat daardie oplossings 'n filosofie geword het wat enigiemand in die wêreld suksesvol kon toepas.

Meer as 100 jaar na sy geboorte en byna 40 jaar na sy heengaan, is ek en soveel ander regoor die wêreld soveel beter omdat L. Ron Hubbard geleef het. Waar hy ook al is, wens ek hom nederig my absolute beste toe en gee my eindelose dank vir die waarhede wat hy so mooi uiteengesit het. My studie van sy filosofie het elke aspek van my lewe oneindig beter gemaak. So terwyl daar dalk nie so 'n "vereiste" in is nie Scientology, Mnr Hubbard het beslis my oneindige toewyding, bewondering, lojaliteit en respek verdien.

Hierdie artikel oor die Scientology godsdiens en Scientology Stigter L. Ron Hubbard is oorspronklik gepubliseer op standleague.org.

- Advertensie -
- EKSKLUSIEWE INHOUD -kol_img
- Advertensie -
- Advertensie -

Moet lees

Jongste artikels