10.1 C
Brussels
Saturday, May 28, 2022
Profesor Haberal nampa Hadiah Yayasan Kesehatan Keluarga Ihsan Doğramacı, dene Pusat Perawatan Hipotermia Parah nampa Hadiah Peringatan Dr Lee Jong-wook kanggo Kesehatan Umum.
- Iklan -2022 03 24 210626 spanduk alchemy care.com - Warta Eropa
ZdCGAAAAAAAAAQBxpAAAH8le3bAAAAAElFTkSuQmCC - Warta Eropa

Dewan Pimpinan Agama ing Israel: "Kita kabeh dadi siji kulawarga"

0
Para pemimpin agama lan pejabat pamaréntahan ngumpul kanggo ngrembug upaya kolektif kanggo nuwuhake perdamaian, kerukunan, lan kerukunan.
ZdCGAAAAAAAAAQBxpAAAH8le3bAAAAAElFTkSuQmCC - Warta Eropa

Pameran Buku Internasional Abu Dhabi nganakake direktur pameran buku saka seberang...

0
… direktur lan pejabat saka buku pameran. Para rawuh ngrembug babagan ... industri lan tantangan penerbit pasuryan. Sawetara masalah tambahan ... penyelenggara Arab buku pameran, kita wis èfèktif ... ngrembug topik sing ndhukung buku pameran; lan menehi rekomendasi ...
- Iklan -
- Iklan -ALCHEMY 350 1 - Eropah News

Sponsored

2022 MAY LUCU EROPA TIMES Edisi Khusus - Warta Eropa

Pilihan Editor

Bebasan Iman

- Iklan -

Podcast anyar

- Bagian Eksklusif -Logo Seri Hak Asasi Manungsa Eropa - Warta Eropa

Nuduhake The European Times

Lembaga

News
Eropah

Perang ing Ukraina: Aturan anyar sing ngidini kanggo njaga bukti kejahatan perang

Kanggo njamin tanggung jawab kanggo kejahatan sing ditindakake ing Ukraina, Dewan saiki ngetrapake aturan anyar sing ngidini Eurojust njaga, nganalisa lan nyimpen bukti sing ana hubungane karo kejahatan internasional inti.

Karusakan budaya ing Ukraina dening pasukan Rusia bakal reverberate kanggo taun

Nyoba ngrusak budaya bersejarah Ukraina kanthi nyerang pasukan Rusia, bakal duwe pengaruh sing ngrusak ing jangkah pemulihan ing jaman pasca perang, pakar hak asasi manungsa PBB sing independen ngelingake Rebo. 

Dana Iklim Sosial: Gagasan Parlemen kanggo transisi energi sing adil

EU pengin transisi energi sing adil. Temokake kepiye Dana Iklim Sosial kanggo mbantu wong-wong sing paling akeh ngalami kemiskinan energi.

Rusia: Seksi Yéhuwah saka Denmark dibébaské sakwisé dipenjara limang taun

Sawise limang taun dikunjara, Dennis Christensen dibebasake ing dina Selasa 24 Mei iki. Dheweke samesthine bakal dideportasi menyang Denmark dina Rebo ...

Donohoe ing Ukraina: Kita ngerti banget babagan kasangsaran manungsa ing wektu sing nggegirisi iki

Cathetan dening Paschal Donohoe sawise rapat Eurogroup tanggal 23 Mei 2022 Ayo kula miwiti konferensi pers iki kanthi pikirane kanggo masarakat ...

olahraga

- Iklan -fratellitutti - Eropah News

Pitakonan

kudu Baca

Punika pilihan artikel sing cna kontribusi kanggo kesadaran masyarakat sing luwih dhuwur

- Iklan -

lingkungan

News
Pitados

Denmark: kapentingan ing Scientology mundhak ing mengeti 54th

COPENHAGEN, DENMARK, 26 Mei 2022 / EINPresswire.com/ -- Minat ing Scientology mundhak nalika ulang tahun kaping 54. Nalika Scientologists ana ing Denmark wiwit paling ora tanggal 5 Juni 1968, wiwit ...

Dewan Pimpinan Agama ing Israel: "Kita kabeh dadi siji kulawarga"

Para pemimpin agama lan pejabat pamaréntahan ngumpul kanggo ngrembug upaya kolektif kanggo nuwuhake perdamaian, kerukunan, lan kerukunan.

Dasar antropologi Ortodoks

Penulis: Fr. Vasily Zenkovsky Minangka conto carane antropologi Ortodoks beda karo denominasi Barat, beda sikap marang basa pribumi ing ...

Rusia: Seksi Yéhuwah saka Denmark dibébaské sakwisé dipenjara limang taun

Sawise limang taun dikunjara, Dennis Christensen dibebasake ing dina Selasa 24 Mei iki. Dheweke samesthine bakal dideportasi menyang Denmark dina Rebo ...
- Iklan -

Health

- Iklan -

Buku

Warta Eropa, warta Eropa, parlemen Eropa, hak asasi manungsa, olahraga, politik, warta paling anyar, Uni Eropa, kesehatan lan kebebasan agama