5.3 C
Brussel
Dinsdag december 5, 2023
Goede doelenSocialBox.Biz breidt hun verzameling oude, bruikbare technologie uit om vluchtelingen te helpen...

SocialBox.Biz breidt hun verzameling oude, bruikbare technologie uit om vluchtelingen en mensen te helpen die dakloosheid hebben ervaren

Nieuw bureau
Nieuw bureauhttps://europeantimes.news
The European Times Nieuws is bedoeld om nieuws te dekken dat er toe doet om het bewustzijn van burgers in heel geografisch Europa te vergroten.

SocialBox.Biz, een Community Interest Company die vluchtelingen en de daklozengemeenschap in het VK ondersteunt, breidt momenteel hun verzameling oude, bruikbare technologie uit om aan deze bevolkingsgroepen te doneren. Met de recente toename van vluchtelingen die naar het VK komen, heeft de organisatie meer technische collecties nodig dan ooit tevoren. Door oude, bruikbare technologie te doneren aan het al lang bestaande initiatief van SocialBox.Biz, kunnen bedrijven en organisaties helpen deze minder bedeelde gemeenschappen te voorzien van laptops om hen te helpen re-integreren in de samenleving. Het hebben van een laptop kan vluchtelingen helpen bij het zoeken naar werk, in contact komen met dierbaren en het uitvoeren van essentiële activiteiten.

Uit eigen ervaring weet de oprichter van SocialBox.Biz wat voor impact een schenking van een gebruikte laptop kan hebben op een persoon in nood. "Het hebben van een gebruikte laptop aan mij heeft me enorm geholpen toen ik een kindvluchteling was die naar Londen kwam. Het verstrekken van technologie aan mensen in nood kan de samenleving als geheel helpen verbeteren. Men kan tegenwoordig niet veel meer zonder een computer in Londen.” zei Peter Paduh, oprichter en voorzitter van SocialBox.Biz. “Veel ontvangers hebben enorm geprofiteerd van onze donaties. Onze gedoneerde laptops hebben verschillende klanten toegang geboden tot kansen en leermiddelen via onze recente partnerschappen.”

SocialBox.Biz is onlangs een samenwerking aangegaan met Migrant Help, een liefdadigheidsinstelling die mensen ondersteunt die zijn getroffen door ontheemding en uitbuiting, hen helpen als individuen te gedijen en te herstellen van hun trauma. Hergebruikte laptops vormen een cruciale reddingslijn voor degenen die ze ondersteunen, waardoor ze toegang krijgen tot vitale diensten, online leren, taalvaardigheden, integratie bevorderen en hen een veilig gevoel geven.

De organisatie werkt nu hard om hun collectie van bruikbare technologiedonaties te vergroten en roept de hulp in van zakenhelden om de vluchtelingen te helpen die het VK ziet na recente gebeurtenissen. Met de hulp van de lokale gemeenschap en bedrijven verzamelt SocialBox.Biz technologische hulpmiddelen die niet langer nodig zijn, maar nog wel bruikbaar en helpt mensen in nood door hen deze nog steeds bruikbare technologie te leveren waarmee ze toegang krijgen tot essentiële hulpbronnen. SocialBox.Biz biedt ook ondersteuning voor training aan vluchtelingen en mensen die dakloos zijn geworden op het gebied van basiscomputervaardigheden, het maken van cv's en op technologie gerichte beroepsvaardigheden.

Het Britse Rode Kruis werkte ook samen met SocialBox.Biz om het bereik van hun laptopprogramma uit te breiden. Met de hulp van het Britse Rode Kruis kan SocialBox.Biz nog meer jongeren en vluchtelingen bereiken die dringend online toegang nodig hebben. “Het is nog nooit zo belangrijk geweest om ervoor te zorgen dat onze jonge mensen toegang hebben tot online cursussen en essentiële bronnen. We leven in een geautomatiseerd tijdperk en ons werk met SocialBox.Biz zorgt ervoor dat we deze jonge mensen kunnen verbinden met levensreddende technologie”, zegt ember Hibbert, Young Refugee Services Manager bij het Britse Rode Kruis.
“The Passage zet zich in om een ​​duurzame route van de straat te vinden voor degenen die we steunen. Vaak is het ondersteunen van onze klanten bij het vinden van onderwijs en werk een sleutelfactor bij het vinden van een langetermijnoplossing voor huisvesting. De laptopdonaties die we van SocialBox.Biz hebben ontvangen, hebben ons geholpen om betere en stabielere opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden te bieden aan degenen die aan hun carrièrereis beginnen. Bedankt SocialBox.Biz! Uw donaties hebben en zullen een groot verschil blijven maken voor degenen die we steunen, en in onze missie om een ​​einde te maken aan dakloosheid op straat.” – Claire Matthews, hoofd gemeenschapsdiensten www.passage.org.uk.

Ga voor meer informatie over SocialBox.Biz naar: https://www.socialbox.biz/about-us/.

###

Persbericht verspreid door Pressat namens SocialBox.Biz Trading Enterprises CIC, op vrijdag 22 april 2022. Voor meer informatie abonneren en volg https://pressat.co.uk/

DISCLAIMER: Informatie en meningen die in de artikelen worden weergegeven, zijn die van degenen die ze vermelden en het is hun eigen verantwoordelijkheid. Publicatie binnen The European Times betekent niet automatisch het onderschrijven van de mening, maar het recht om deze te uiten.

DISCLAIMER VERTALINGEN: Alle artikelen op deze site zijn in het Engels gepubliceerd. De vertaalde versies worden gedaan via een geautomatiseerd proces dat bekend staat als neurale vertalingen. Raadpleeg bij twijfel altijd het originele artikel. Dank u voor uw begrip.

- Advertentie -

Meer van de auteur

- EXCLUSIEVE INHOUD -spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -
- Advertentie -

Moet lezen

Laatste artikels

- Advertentie -