0.7 C
Brussel
Donderdag, november 30, 2023
Goede doelenGoede doelen in Wales wanhopig op zoek naar ondersteuning van het management te midden van toenemende druk op diensten

Goede doelen in Wales wanhopig op zoek naar ondersteuning van het management te midden van toenemende druk op diensten

Nieuw bureau
Nieuw bureauhttps://europeantimes.news
The European Times Nieuws is bedoeld om nieuws te dekken dat er toe doet om het bewustzijn van burgers in heel geografisch Europa te vergroten.

Een nieuw rapport, gebaseerd op een onderzoek onder meer dan 300 liefdadigheidsinstellingen in Wales, wees uit dat liefdadigheidsinstellingen te maken hebben met een perfecte storm - en het is er een die we ons niet kunnen veroorloven om te negeren.

Terwijl de wereld herstelt van een verwoestende pandemie, hebben een reeks schokken, waaronder een stijging van de kosten van goederen en diensten, de impact van hoge inflatie op donaties, een uitdagende omgeving voor fondsenwerving en een toegenomen vraag naar diensten, goede doelen hard getroffen.

Uit het onderzoek, uitgevoerd door Cranfield Trust, de toonaangevende leverancier van pro deo managementondersteuning voor liefdadigheidsinstellingen in het VK, blijkt dat bijna de helft van de liefdadigheidsinstellingen zei dat een gebrek aan langetermijnfinanciering een belemmering voor ontwikkeling was en 73% zei dat ze baat zouden hebben bij onmiddellijk beheer steun. Hoewel er pro bono managementondersteuning beschikbaar is voor liefdadigheidsinstellingen in Wales, waren veel respondenten zich hiervan niet bewust.

Nu de financiering van de regering van Wales de afgelopen tien jaar gestaag is afgenomen, hebben liefdadigheidsinstellingen in Wales in 24 naar schatting 2021% van hun totale inkomen verloren, wat neerkomt op een duizelingwekkend verlies van £ 620 miljoen.

Amanda Tincknell, CEO van Cranfield Trust, zei: "Mensen in het hele VK zullen dit jaar zwaar worden getroffen door de stijgende kosten van levensonderhoud en velen van hen zullen zich tot goede doelen wenden om de hulp of het advies te krijgen dat ze nodig hebben. Maar liefdadigheidsleiders in Wales maken zich zorgen over hoe ze zullen omgaan met de toegenomen vraag naar diensten, in een tijd waarin het genereren van inkomsten om hun diensten te leveren moeilijker is dan ooit en hun capaciteit tot het uiterste wordt opgerekt.”

Volgens het onderzoek zei 85% van de liefdadigheidsleiders dat tijd hebben om zowel strategisch als operationeel te zijn, hun grootste leiderschapsuitdaging was, nu en in de komende 12 maanden.

Amanda vervolgde: “Via het onderzoek vertelden liefdadigheidsleiders in Wales ons dat ze onder enorme druk staan ​​en moeite hebben om tijd te vinden om strategisch te denken terwijl ze operationeel handelen, en dat ze nu externe ondersteuning nodig hebben. We dringen er bij liefdadigheidsleiders op aan om uit te reiken naar de pro bono managementondersteuning die voor hen beschikbaar is, zodat ze de mensen en gemeenschappen die afhankelijk zijn van hun essentiële diensten kunnen blijven ondersteunen.”

Persbericht verspreid door Pressat namens Cranfield Trust, op woensdag 4 mei 2022. Voor meer informatie abonneren en volg https://pressat.co.uk/

DISCLAIMER: Informatie en meningen die in de artikelen worden weergegeven, zijn die van degenen die ze vermelden en het is hun eigen verantwoordelijkheid. Publicatie binnen The European Times betekent niet automatisch het onderschrijven van de mening, maar het recht om deze te uiten.

DISCLAIMER VERTALINGEN: Alle artikelen op deze site zijn in het Engels gepubliceerd. De vertaalde versies worden gedaan via een geautomatiseerd proces dat bekend staat als neurale vertalingen. Raadpleeg bij twijfel altijd het originele artikel. Dank u voor uw begrip.

- Advertentie -

Meer van de auteur

- EXCLUSIEVE INHOUD -spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -
- Advertentie -

Moet lezen

Laatste artikels

- Advertentie -