16.4 C
Brussel
Vrijdag, september 29, 2023
Onze boeken9 mei, 73e verjaardag voor Europa en Dianetics

9 mei, 73e verjaardag voor Europa en Dianetics

DISCLAIMER: Informatie en meningen die in de artikelen worden weergegeven, zijn die van degenen die ze vermelden en het is hun eigen verantwoordelijkheid. Publicatie binnen The European Times betekent niet automatisch het onderschrijven van de mening, maar het recht om deze te uiten.

DISCLAIMER VERTALINGEN: Alle artikelen op deze site zijn in het Engels gepubliceerd. De vertaalde versies worden gedaan via een geautomatiseerd proces dat bekend staat als neurale vertalingen. Raadpleeg bij twijfel altijd het originele artikel. Dank u voor uw begrip.

Charlie W. Grease
Charlie W. Grease
CharlieWGrease - Verslaggever over "Living" voor The European Times Nieuws
[td_block_21 category_id="_more_author" limit="4" m16_el="0" m16_tl="15" custom_title="Meer van de auteur" block_template_id="td_block_template_17" speech_bubble_text_size="9" subtitel_text_size="12" header_color="#c6c6c6 " header_text_color="#000000"]

L. Ron Hubbards “Dianetics: The Modern Science of Mental Health” maakte zijn debuut op 9 mei 1950, en de resultaten van de techniek droegen bij aan de snelle stijging naar de top van de bestsellerlijsten. Talrijk Scientology Kerken, missies en organisaties over de hele wereld markeren de releasedatum van het boek, net als talloze anderen die het net hebben opgepakt, gelezen en er troost en hoop in hebben gevonden.

"In Europa ervaren we het understatement dat Dianetics is nodig als het water in de zee, op een moment waarop te veel mensen in de hogere regionen van de samenleving zich blijven laten bezwijken voor hun reactieve geest in plaats van analytisch te handelen. Ellende, honger, corruptie en oorlog hadden nooit meer mogen voorkomen in onze wereld" zegt Ivan Arjona, vertegenwoordiger van de EU en de VN voor Scientology'en Dianetics kan daar vandaag de dag nog steeds een grote bijdrage aan leveren'.

Een echte behoefte om oorlogen te beëindigen

In een artikel gepubliceerd in Wereldreligienieuws, "Dianetics is na 73 jaar nog steeds nodig en komt op het juiste moment” er wordt uitgelegd dat de naoorlogse wereld naar antwoorden zocht; dat de Verenigde Naties in wezen zijn ontstaan ​​om elke toekomstige wereldwijde brand te voorkomen door de strijders naar de tafel te brengen in plaats van naar het slagveld; en dat geleerden en filosofen, theologen en wetenschappers wisten dat alleen politiek en diplomatie geen permanente oplossing konden bieden voor de problemen van krankzinnigheid, criminaliteit en hun uiteindelijke vruchten, conflicten en bloedvergieten.

Het is met de bovenstaande inleiding dat het artikel twee citaten signaleert van de auteur van Dianetics'Val onredelijkheid aan, niet de samenleving of de man, "En"Er is een hoger doel, een beter doel, een glorieuzere overwinning dan verwoeste steden en door straling verbrande doden. Er is vrijheid en geluk en overvloed en een heel universum te winnen”, en zoveel scientologen in Europa zijn gaan denken dat, volgens Arjona:

"er was geen beter moment om zo'n briljant 'wapen' te publiceren, een wapen tegen irrationaliteit en wreed gedrag."

Dianetics en de Europese Unie

Gevraagd naar de relatie tussen de lancering van Dianetics en de oprichting van de Europese instellingen, gezien het toeval, verklaarde Ivan Arjona dat

“Toevallig of niet, feit is dat het ook op 9 mei 1950 was, dezelfde dag als de oproep aan een Europese Gemeenschap om de verwoesting na de Tweede Wereldoorlog te herstellen. L Ron Hubbard lanceerde het meest populaire boek over de kracht van het denken en de mens, dat iedereen begon te helpen een glimlach te verspreiden. Dat boek is de bestseller Dianetics. '

Hij verklaarde ook dat Hubbard's ontdekkingen op het gebied van de geest en de geest

“leidde tot de geboorte van de Scientology religie in 1952. Sindsdien vieren miljoenen mensen in meer dan 160 landen deze religieuze feestdag elke 9 mei als de mijlpaal van het boek dat vandaag, terwijl het zijn verjaardag viert in een wereld op de rand van hysterie, angst en wanhoop, het blijft helpen een glimlach te verspreiden naar een betere wereld”.
Dianetics Fundacion Pluralismo y Convivencia 9 mei, 73e verjaardag voor Europa en Dianetics

Een religieuze feestdag

Dianetics wordt zo geaccepteerd als de grondlegger van de Scientology religie, dat de publicatiedatum zelfs is gemarkeerd in de kalender van religieuze feestdagen die de Spaanse regering publiceert via haar Stichting Pluralisme en Convivence.

Dianetics, een avontuur in 50 talen

De meeste boekhandels (fysiek of online) hebben “Dianetics: De moderne wetenschap van geestelijke gezondheid” en het bestaat en wordt wereldwijd verworven in 50 talen. De ervaring kan gemakkelijk worden gestart met "De Dianetics Cursus", welke was gelanceerd in 2009 by Scientology's kerkelijke leider de heer David Miscavige. Er zijn Scientology Kerken, missies en organisaties over de hele wereld die de Dianetics Seminar maar “Als je er geen in de buurt hebt, kun je altijd kijken naar 'What is.' van L. Ron Hubbard Dianetics?' op de Scientology Netwerk om meer te leren” concludeerde Arjona.

Op de eerste paar pagina's van het boek schreef L. Ron Hubbard de woorden:

“Je begint aan een avontuur... Behandel het als een avontuur. En moge je nooit meer dezelfde zijn.”

L. Ron Hubbard

Als laatste verklaring legde Arjona uit: “Ter viering van deze 73e verjaardag van Dianetics  Europees Bureau van de Kerk van Scientology voor Public Affairs en Mensenrechten, gevestigd in Brussel, organiseert vertoningen van introductievideo's voor mensen die zichzelf, hun familie, vrienden of de samenleving als geheel willen helpen”.

- Advertentie -
- EXCLUSIEVE INHOUD -spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -
- Advertentie -

Moet lezen

Laatste artikels

- Advertentie -