16.8 C
Brussel
Woensdag, juli 17, 2024
InternationaleMadonna doet hartstochtelijke oproep tot sociale actie tijdens concert in Londen

Madonna doet hartstochtelijke oproep tot sociale actie tijdens concert in Londen

DISCLAIMER: Informatie en meningen die in de artikelen worden weergegeven, zijn die van degenen die ze vermelden en het is hun eigen verantwoordelijkheid. Publicatie binnen The European Times betekent niet automatisch het onderschrijven van de mening, maar het recht om deze te uiten.

DISCLAIMER VERTALINGEN: Alle artikelen op deze site zijn in het Engels gepubliceerd. De vertaalde versies worden gedaan via een geautomatiseerd proces dat bekend staat als neurale vertalingen. Raadpleeg bij twijfel altijd het originele artikel. Dank u voor uw begrip.

Nieuw bureau
Nieuw bureauhttps://europeantimes.news
The European Times Nieuws is bedoeld om nieuws te dekken dat er toe doet om het bewustzijn van burgers in heel geografisch Europa te vergroten.

Tijdens een recent concert in Londen hield popicoon Madonna een hartstochtelijke toespraak waarin ze inging op actuele gebeurtenissen en een beroep deed op het gevoel van menselijkheid van haar fans. (LEES EN LUISTER DEEL VAN HAAR TOESPRAAK HIERONDER)

Wat is er verdomme aan de hand in de wereld?

Onomwonden en vanuit het hart sprak Madonna haar afschuw uit over het aanhoudende geweld tegen kinderen in conflicten zoals de Israëlisch-Palestijnse crisis. “Wat is er verdomme aan de hand in de wereld?' vroeg ze, daarbij aangrijpende voorbeelden aanhalend onthoofde baby's en andere wreedheden.

De iconische zanger beweerde krachtig dat “kinderen zijn van ons allemaal”ongeacht achtergrond, verwijzend naar auteur James Baldwin als inspiratie voor dit geloof in universele menselijke banden. Ze veroordeelde ook de recente dood door een steekpartij van een zesjarige moslimjongen in Chicago als een haatmisdaad, een bewijs van de groeiende duisternis die ze hoopt te bestrijden.

Madonna's toespraak benadrukte dat ondanks oppervlakkige verschillen die samenlevingen verdelen, dit niet mogelijk is “Onze menselijkheid verliezen'of onze geest laten breken door een tragedie. Ze benadrukte dat ieder mens de macht heeft om “het licht in de wereld aan te doen” door daden van vrijgevigheid, eenheid en bewustzijn.

Luister hoe Madonna zelf de toespraak houdt.

Vragen aan het Londense publiek “sta je aan mijn kant?” Tijdens haar toespraak onderstreepte Madonna haar geloof in collectieve actie, niet beperkt door politici of wetten, om positieve verandering te bewerkstelligen. De opbeurende toespraak eindigde toen Madonna de hulpeloosheid afwees ten gunste van verlichting.genoeg kaarsen'om licht te brengen en het bewustzijn te transformeren.

Madonna's openhartige toon en bekwame mix van harde feiten, retorische vragen en inspirerende aansporingen dwongen haar fans zichzelf te zien als partners in het creëren van een rechtvaardiger en vreedzamere wereld. De toespraak was een voorbeeld van Madonna's levenslange bereidheid om haar mondiale platform te gebruiken om het menselijk welzijn en de sociale vooruitgang te bevorderen.

Getranscribeerde toespraak van Madonna:

Madonna op haar Instagram-account
Madonna op haar Instagram-account

Ik moet praten over kinderen en alle dingen die er momenteel in de wereld gebeuren. Het zou onverantwoord van mij zijn om niets te zeggen. Wat er nu gebeurt tussen Israël en Palestina is uiteraard hartverscheurend, en niemand wil zien wat er gebeurt. Ik zet sociale media aan en ik, ik wil overgeven. Ik zie hoe kinderen worden ontvoerd, van motorfietsen worden getrokken, baby's worden onthoofd, in vredesraves worden doodgeschoten.

Wat is er verdomme aan de hand in de wereld? Hoe kunnen mensen zo wreed tegen elkaar zijn?

En het wordt alleen maar erger en het maakt me bang en ik wil James Baldwin parafraseren, die mijn hele leven een grote inspiratie voor mij is geweest, en dat wil zeggen: de kinderen van de wereld zijn van ons allemaal, ieder van hen, ik weet niet Het maakt niet uit waar ze vandaan komen, wat hun hoofdtooi is, wat de kleur van hun huid is, wat hun religie is.

De kinderen zijn van ons en wij zijn verantwoordelijk voor hen.

Gisteren werd in Chicago een zesjarige jongen doodgestoken. Het was een haatmisdaad omdat hij moslim was.

Nu moeten we niet vergeten dat we hier menselijke wezens zijn, we kunnen onze menselijkheid niet verliezen. Ons hart kan dus gebroken worden, maar onze geest niet. Niemand kan onze geest breken, en je zou kunnen kijken naar wat er in de wereld gebeurt en zeggen: wat verdomme? Wat kan ik doen? Ik ben maar één persoon, ik ben hulpeloos… Nee, dat ben jij niet!

Ieder van jullie heeft de kracht en het vermogen om het licht in de wereld aan te doen. Wij zijn allemaal kaarsen. Wij kunnen licht in de wereld brengen. Ben je bij mij Londen? En als we genoeg licht aandoen, als we genoeg kaarsen aansteken, zal het collectieve bewustzijn van vrijgevigheid en eenheid veranderen. Geen politici, geen wetten, geen sancties, geen land gegeven of afgenomen.

Wij kunnen met ons bewustzijn de verdomde wereld veranderen. Ben je bij mij Londen? En bedankt dat je je lichten hebt aangedaan! dat betekent alles voor mij, dat betekent dat je luistert, dit is niet voor mij, dit is voor jullie allemaal…

- Advertentie -

Meer van de auteur

- EXCLUSIEVE INHOUD -spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img
- Advertentie -

Moet lezen

Laatste artikels

- Advertentie -