3.6 C
Brussel
Dinsdag december 5, 2023
NieuwsVN-teams ondersteunen slachtoffers van brandwonden tijdens de Karabach-crisis

VN-teams ondersteunen slachtoffers van brandwonden tijdens de Karabach-crisis

Nieuws van de Verenigde Naties
Nieuws van de Verenigde Natieshttps://www.un.org
United Nations News - Verhalen gemaakt door de nieuwsdiensten van de Verenigde Naties.


Teams van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in Goris, Armenië, werken onvermoeibaar om niet alleen de grote aantallen vluchtelingen te helpen die de regio Karabach ontvluchten, maar ook om dringende medische hulp te bieden aan individuen die worstelen met ernstige brandwonden als gevolg van een enorme explosie van brandstofdepots die vorige week plaatsvond tijdens de uittocht.

bron link

DISCLAIMER: Informatie en meningen die in de artikelen worden weergegeven, zijn die van degenen die ze vermelden en het is hun eigen verantwoordelijkheid. Publicatie binnen The European Times betekent niet automatisch het onderschrijven van de mening, maar het recht om deze te uiten.

DISCLAIMER VERTALINGEN: Alle artikelen op deze site zijn in het Engels gepubliceerd. De vertaalde versies worden gedaan via een geautomatiseerd proces dat bekend staat als neurale vertalingen. Raadpleeg bij twijfel altijd het originele artikel. Dank u voor uw begrip.

- Advertentie -

Meer van de auteur

- EXCLUSIEVE INHOUD -spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -
- Advertentie -

Moet lezen

Laatste artikels

- Advertentie -