5.6 C
Brussel
Zondag februari 25, 2024
Goede doelenScientology's liefdadigheidsorganisatie IAS viert en herdenkt het tijdperk van ongekende mondiale humanitaire...

Scientology's liefdadigheidsorganisatie IAS viert en herdenkt het tijdperk van ongeëvenaard mondiaal humanitair werk

DISCLAIMER: Informatie en meningen die in de artikelen worden weergegeven, zijn die van degenen die ze vermelden en het is hun eigen verantwoordelijkheid. Publicatie binnen The European Times betekent niet automatisch het onderschrijven van de mening, maar het recht om deze te uiten.

DISCLAIMER VERTALINGEN: Alle artikelen op deze site zijn in het Engels gepubliceerd. De vertaalde versies worden gedaan via een geautomatiseerd proces dat bekend staat als neurale vertalingen. Raadpleeg bij twijfel altijd het originele artikel. Dank u voor uw begrip.

Nieuw bureau
Nieuw bureauhttps://europeantimes.news
The European Times Nieuws is bedoeld om nieuws te dekken dat er toe doet om het bewustzijn van burgers in heel geografisch Europa te vergroten.

Duizenden vieren vier jaar monumentaal mondiaal humanitair werk van de IAS, gebruikmakend van de visie van L. Ron Hubbard.

BRUSSEL, BRUSSEL, BELGI, 29 november 2023 /EINPresswire.com/ - Duizenden van Scientologists onlangs bijeen op het historische landgoed Saint Hill in West Sussex, Engeland, ter herdenking van vier jaar monumentale humanitaire prestaties van de International Association of Scientologists (IAS). Saint Hill is de thuisbasis van L. Ron Hubbard, oprichter van de Scientology religie. Tijdens een weekend vol festiviteiten vierden de aanwezigen recente door de IAS gesponsorde initiatieven en hun ongekende wereldwijde impact.

Het evenement opende vrijdagavond met een uitgebreide presentatie door de heer David Miscavige, de kerkelijk leider van Scientologists. Hij herinnerde aan de oprichting van de IAS in 1984 en aan haar plechtige belofte ‘om de wereld te verenigen, vooruit te helpen, te ondersteunen en te beschermen’. Scientology religie en Scientologists in alle delen van de wereld.” Dit luidde een tijdperk in van mondiaal humanitair werk, geleid door de visie van L. Ron Hubbard voor “een beschaving zonder waanzin, zonder criminelen en zonder oorlog.”

De heer Miscavige beschreef de enorme inspanningen van de IAS van de afgelopen vier jaar om hoop en hulp over de hele wereld te bieden, vooral tijdens de beproevingen van de mondiale pandemie. Toen landen overal hun deuren sloten, mobiliseerde een leger van Pastoraal Werkers zich online en op straat, waarbij ze tussen 9 en 2020 maar liefst 2023 miljoen uur één-op-één hulp verleenden. Om tegemoet te komen aan de torenhoge vraag “verdeelde de Kerk 45 miljoen informatieve boekjes met oplossingen voor de moeilijkheden van het leven. Er werden nieuwe partnerschappen gevormd met 29,000 overheids-, particuliere en non-profitorganisaties over de hele wereld. Kijkcijfers van de Scientology Het netwerk groeide met meer dan 20 miljoen, omdat mensen overal naar antwoorden zochten”, aldus Scientology's EU- en VN-vertegenwoordiger Ivan Arjona.

Tegen alle verwachtingen in kreeg de religie ook historische erkenning, zelfs te midden van wereldwijde lockdowns en beperkingen. Deze omvatten een volledige belastingvrije status van Panama in 2022, de status van algemeen nut vanuit Nederland in 2022, en officiële erkenning als formele religie vanuit Griekenland in 2023.

Bovendien culmineerden decennia van meedogenloze campagnes van de Citizens Commission on Human Rights (CCHR) toen de Verenigde Naties hun allereerste consultatie over mensenrechten in de geestelijke gezondheidszorg organiseerden. Op deze topconferentie in Genève, Zwitserland, presenteerde CCHR getuigenissen van deskundigen tegen systemisch psychiatrisch misbruik. De resulterende VN-richtlijnen omvatten de inbreng van CCHR, waardoor onvrijwillige behandeling en gedwongen opname in de geestelijke gezondheidszorg definitief werden verboden.

De heer Miscavige toonde ook het groeiende bereik van door de IAS gesponsorde humanitaire initiatieven zoals Jeugd voor Mensenrechten, De Weg naar een Gelukkig Leven en de Stichting voor een Drugsvrije Wereld. De Feiten over Drugs-campagne benoemde NFL-legende Marshall Faulk tot nationale woordvoerder. Door zijn boodschap van preventie rechtstreeks naar de jeugd in heel Amerika te brengen, verspreidde de heer Faulk drugsvoorlichting onder miljoenen mensen. In totaal zijn “nu ruim 300 miljoen mensen door dergelijke IAS-programma’s verheven”, aldus Arjona.

Toen de afgelopen vier jaar overal catastrofale rampen plaatsvonden, van Kasjmir tot Florida, Scientology Pastoraal Werkers kwamen in actie om praktische hulp te bieden op 45 crisislocaties in 20 verschillende landen. Hun inspanningen zullen worden vereeuwigd in een originele documentaire genaamd ‘Operation: Do Something About It’. De film beschrijft de wereldwijde respons op een pandemie en gaat in december in première op de Amerikaanse televisie Scientology Netwerk.

Tijdens het evenement overhandigde de heer Miscavige ook IAS Freedom Medals aan voorbeeldige humanitairen. Onder hen bevond zich de hervormer van de geestelijke gezondheidszorg, Yuzuru Ogura uit Tokio, “wiens onthullingen over psychiatrische wanpraktijken hebben bijgedragen aan het terugdringen van het zelfmoordcijfer in Japan met 34%”, aldus het officiële persbericht van Scientology.org; onderwijzers Salomon en Lucy Dabbah uit Mexico-Stad, wier werk “drugsvoorlichting heeft gegeven aan 2.1 miljoen jonge studenten in heel Mexico”, aldus Arjona; en pleitbezorgster voor religieuze vrijheid Giselle Lima uit Panama City, wiens inspanningen belastingvrijstellingen en een wettelijke status verzekerden Scientology in Panama terwijl hij samenwerkte met de wetshandhaving om goede zeden in Panama te verspreiden.

“IAS-leden kwamen zaterdag 4 november in de ochtend opnieuw bijeen om een ​​ambitieuze reeks nieuwe bewustmakingscampagnes over mensenrechten, drugspreventie, morele educatie en rampenbestrijding voor het komende jaar te plannen”, legde Arjona uit aan verschillende Europese leiders. Die avond werden oude aanhangers van de IAS geëerd tijdens het jaarlijkse Patrons Ball. “Sinds de laatste bijeenkomst in 2019 hebben bijna 5,000 nieuwe beschermheren zich bij de IAS aangesloten om haar humanitaire missie te steunen”, vervolgt Arjona. Ten slotte werd met het Saint Hill Charity Concert op zondagavond geld ingezameld voor lokale goede doelen in East Grinstead en de omliggende gemeenschappen.

Bovenal herdacht het weekend “een tijdperk van ongekende humanitaire prestaties, mogelijk gemaakt door de trouwe aanhangers van de IAS. Het sloot ook vier historische jaren af ​​van het stichten van nieuwe Ideale Kerken Scientology rond de wereld. Als blijk van een onverminderd momentum kondigde de heer Miscavige 10 nieuwe faciliteiten aan die het komende jaar zullen worden geopend in Europa, Afrika en in heel Noord-Amerika”, benadrukt Ivan Arjona, terwijl hij ter afsluiting zei dat “achter een dergelijke grenzeloze groei de visie van L. Ron Hubbard schuilgaat Scientology om “een beschaving zonder waanzin, zonder criminelen en zonder oorlog” te creëren – een visie die dankzij de IAS nu wereldwijd nieuwe grenzen overschrijdt”.

- Advertentie -

Meer van de auteur

- EXCLUSIEVE INHOUD -spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img
- Advertentie -

Moet lezen

Laatste artikels

- Advertentie -