16.4 C
Brussel
Donderdag, juni 13, 2024
CaliforniaNieuw Scientology Ster stijgt in Austin, de sterrenhoofdstad van Texas

Nieuw Scientology Ster stijgt in Austin, de sterrenhoofdstad van Texas

DISCLAIMER: Informatie en meningen die in de artikelen worden weergegeven, zijn die van degenen die ze vermelden en het is hun eigen verantwoordelijkheid. Publicatie binnen The European Times betekent niet automatisch het onderschrijven van de mening, maar het recht om deze te uiten.

DISCLAIMER VERTALINGEN: Alle artikelen op deze site zijn in het Engels gepubliceerd. De vertaalde versies worden gedaan via een geautomatiseerd proces dat bekend staat als neurale vertalingen. Raadpleeg bij twijfel altijd het originele artikel. Dank u voor uw begrip.

Nieuw bureau
Nieuw bureauhttps://europeantimes.news
The European Times Nieuws is bedoeld om nieuws te dekken dat er toe doet om het bewustzijn van burgers in heel geografisch Europa te vergroten.

KoningNewswire. Austin, Texas (VS) De ideale kerk van ScientologyDe feestelijke opening van Austin, Texas, afgelopen 24 februari, betekent een grote uitbreiding, waarbij de nadruk wordt gelegd op spirituele vrijheid en dienstverlening aan de gemeenschap. De kerk, centraal gelegen aan The Drag, biedt spirituele begeleiding en gemeenschapsprogramma's, waarbij ze door lokale leiders wordt geprezen voor haar bijdragen aan drugsvoorlichting en interreligieuze samenwerking. Onder leiding van de heer David Miscavige markeert dit evenement een belangrijke stap in de mondiale groei van de Kerk, waarbij haar toewijding aan een positieve impact op de gemeenschap wordt benadrukt. spiritueel bewustzijn.

Brussel, Brussel, België, 27 februari 2024 – Tijdens een levendige viering van de vrijheid van Texas was de hoofdstad Austin getuige van een belangrijk moment in haar geschiedenis met de opening van de nieuwe Ideale Kerk van Scientology Austin. De gebeurtenis, gekenmerkt door het doorknippen van het lint, vond plaats op een heldere zaterdagmiddag in de belangrijkste sociale corridor van de stad, The Drag, te midden van een opgetogen menigte van Scientologists en gasten. Deze grootse opening is de eerste van vele die gepland staan ​​voor 2024 en symboliseert de onverminderde groei van Scientology.

De nieuwe kerk, gelegen tegenover de Universiteit van Texas, geldt als een baken van geestelijke vrijheid. Met zijn kamerhoge ramen op straatniveau nodigt de kerk voorbijgangers uit om te ontdekken wat de kerk te bieden heeft. De grote openingsdag was een levendige aangelegenheid, met rondleidingen door de kerk die van 's middags tot 's avonds duurden.

Een welkom op Texas-formaat

De inwijdingsceremonie werd benadrukt door een ovatie ter grootte van een Texas Dhr. David Miscavige, voorzitter van de Raad van het Religious Technology Center, die de nieuwe Kerk beschreef als een stralende ster in het ‘land Texas’. Samen met parochianen die hebben bijgedragen aan de oprichting van deze Ideale Kerk, sneed de heer Miscavige een rood, wit en blauw lint door, ter gelegenheid van de officiële opening.

De ceremonie was niet alleen een feest, maar ook een reflectie op de geest van Texas. De heer Miscavige herinnerde het publiek aan de woorden van een beroemde Texaan, waarbij hij parallellen trok tussen de pioniersgeest van het verleden en de missie van de Kerk vandaag de dag om de ‘landgrens’ van de menselijke geest te bepalen.

Stemmen van eenheid en toewijding

Tijdens het evenement werden toespraken gehouden van lokale leiders en belangenbehartigers, waarbij telkens de rol van de Kerk in de gemeenschap en haar bredere humanitaire missies werden benadrukt.

De heer Mike McHone, vice-president van de University Area Partners Association, prees de bijdrage van de Kerk aan de gemeenschap en benadrukte de gezamenlijke inspanning om een ​​bloeiende, actieve gemeenschap in de universitaire regio te creëren.

De heer Sam Prijs, een Drug Education Advocate uit Texas, erkende de impact van het door de kerk gesponsorde Drugsvrije Wereld-programma en noemde het duizenden mensen de keuze gegeven om drugsvrij te leven.

Mevrouw Simone Talma Flowers, uitvoerend directeur van Interfaith Action van Centraal-Texas, sprak over het belang van het overbruggen van verdeeldheid tussen verschillende religies en prees de Kerk voor haar rol bij het opbouwen van de grootste interreligieuze beweging in Centraal-Texas. Ze benadrukte de Kerk van Scientology's inzet voor het bevorderen van begrip en samenwerking tussen diverse religieuze gemeenschappen, wat aanzienlijk heeft bijgedragen aan het sociale weefsel van de regio.

De heer Nelson Lindersprak namens de Austin NAACP zijn dankbaarheid uit jegens de Kerk voor haar krachtige stem en actieve deelname aan de gemeenschap. Hij benadrukte de gedeelde doelen van rechtvaardigheid en gelijkheid, en hoe de inspanningen van de Kerk in Austin hebben bijgedragen aan het verwezenlijken van deze ambities, waardoor de gemeenschap als geheel is verrijkt.

Een nieuw hoofdstuk voor Scientology in Austin

De oprichting van de Ideale Kerk van Scientology in Austin markeert een belangrijke mijlpaal. Het dient niet alleen als een geestelijk thuis voor Scientologists maar opent zijn deuren voor de hele gemeenschap en biedt een locatie voor gezamenlijke inspanningen gericht op het verheffen van alle burgers, ongeacht hun denominaties.

De kerk beschikt over een scala aan faciliteiten die zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel parochianen als de gemeenschap te voldoen. Het Publieksinformatiecentrum biedt met zijn uitgebreide filmcollectie een uitgebreide kennismaking Dianetics en Scientology. Het Hubbard Guidance Center biedt individuele spirituele begeleiding, terwijl het Purification Center de mentale en spirituele schade aanpakt die wordt veroorzaakt door drugs en gifstoffen. De Academie leidt auditors op, spirituele adviseurs die anderen helpen bij het bereiken van spirituele vrijheid.

Bovendien positioneert de locatie van de kerk aan The Drag, tegenover de Universiteit van Texas, de kerk in het hart van het sociale en culturele leven van Austin, waardoor het een knooppunt wordt voor gemeenschapsbetrokkenheid en humanitaire initiatieven.

Een mondiale expansie

De opening van de Ideale Kerk van Scientology Austin maakt deel uit van een mondiaal expansieplan. In de loop van 2024 zullen er in de Verenigde Staten en over de hele wereld nieuwe Ideale Kerken worden geopend, als weerspiegeling van de groeiende belangstelling voor Scientology en zijn humanitaire missies.

Deze uitbreiding omvat ook de lancering van de Scientology Network, een satelliet-tv-zender die de boodschap uitzendt van Scientology over de hele wereld, waardoor het bereik en de betrokkenheid van de Kerk bij een breder publiek wordt bevorderd.

De Ideale Kerk van Scientology in Austin is een bewijs van de toewijding van de Kerk aan geestelijke vrijheid, dienstverlening aan de gemeenschap en humanitair werk. De opening ervan markeert een nieuw hoofdstuk in de missie van de Kerk om individuen te helpen een groter spiritueel bewustzijn en vrijheid te bereiken, en tegelijkertijd als katalysator te dienen voor positieve verandering in de gemeenschap en daarbuiten.

Voor meer informatie over de Kerk van Scientology Austin en haar programma's, of om de nieuwe Ideale Kerk te bezoeken, worden geïnteresseerde personen aangemoedigd om de officiële website van de Kerk te verkennen of de Kerk persoonlijk te bezoeken.

Dit zijn enkele van de Ideale Kerken in de VS, waaronder: New York City, Haarlem, Buffel, Washington, DC, Atlanta, Tampa, Orlando, Miami, Nashville, Cincinnati, Columbus, Detroit, Tweeling stedenKansas CityDallasDenverSalt Lake CityPhoenixLas Vegas, Portland en Seattle. En alleen al in Californië, op Sacramento, San Francisco, Los Gatos, San Jose, Silicon ValleyVenturaSan Fernando ValleyPasadenaLos Angeles, Inglewood, Oranje land en San Diego.

De ongekende expansie van Scientology wordt verder vertegenwoordigd door de opening van nieuwe Ideale Organisaties in grote steden over de hele wereld, inclusief London, Amsterdam, NL en Dublin op de Britse eilanden; heel Europa binnen Brussel, Rome, Milaan, Padova, Madrid, Berlijn, Hamburg, Stuttgart, Kopenhagen, Malmö, Amsterdam, Bazel en Boedapest; in het Midden-Oosten op Tel Aviv; langs de Pacific Rim Tokyo, Kaohsiung, Auckland, Sydney, Tremelo (B) en Perth; in Zuid-Afrika op Tilburg en Pretoria; meer in Canada op Quebec en Cambridge; en in de Latijns-Amerikaanse hoofdsteden van Mexico Stad en Bogotá.

- Advertentie -

Meer van de auteur

- EXCLUSIEVE INHOUD -spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img
- Advertentie -

Moet lezen

Laatste artikels

- Advertentie -