22.7 C
Brussel
Zondag juni 23, 2024
GezondheidASTRAZENECA bevestigt in Engeland dat haar vaccin trombi kan produceren

ASTRAZENECA bevestigt in Engeland dat haar vaccin trombi kan produceren

DISCLAIMER: Informatie en meningen die in de artikelen worden weergegeven, zijn die van degenen die ze vermelden en het is hun eigen verantwoordelijkheid. Publicatie binnen The European Times betekent niet automatisch het onderschrijven van de mening, maar het recht om deze te uiten.

DISCLAIMER VERTALINGEN: Alle artikelen op deze site zijn in het Engels gepubliceerd. De vertaalde versies worden gedaan via een geautomatiseerd proces dat bekend staat als neurale vertalingen. Raadpleeg bij twijfel altijd het originele artikel. Dank u voor uw begrip.

Gabriël Carrion López
Gabriël Carrion Lópezhttps://www.amazon.es/s?k=Gabriel+Carrion+Lopez
Gabriel Carrión López: Jumilla, Murcia (SPANJE), 1962. Schrijver, scenarist en filmmaker. Sinds 1985 werkt hij als onderzoeksjournalist voor pers, radio en televisie. Als expert op het gebied van sekten en nieuwe religieuze bewegingen heeft hij twee boeken over de terreurgroep ETA gepubliceerd. Hij werkt samen met de vrije pers en geeft lezingen over verschillende onderwerpen.

Het bedrijf AstraZeneca bevestigt in officiële documenten dat zijn vaccin tegen COVID-19 bijwerkingen zoals trombose kan veroorzaken. En dat is gebeurd dankzij de publicatie in de krant The Telegraph van een reeks gegevens over een class action-rechtszaak die bij het Engelse Hooggerechtshof is aangespannen voor 51 gevallen van mensen die zijn omgekomen of ernstig gewond zijn geraakt.

Het bedrijf stelt een schadeloosstelling voor 100 miljoen libra's voor. Al parecer, su vacuna “Vaxzevria, afgestudeerd aan de Universiteit van Oxford, Oorzaken van ernstige verwondingen en ernstige verwondingen in decennia van gevallen. Er worden veel argumenten aangevoerd die een vacuüm produceren dat een secundair effect heeft dat verwoestende gevolgen heeft voor een klein aantal familieleden, informa over het Britse dagboek. (1)

Al in 2021 heeft het Europees Geneesmiddelenbureau enkele gevallen van trombose met trombocytopenie ontdekt, die ook verband hielden met de vaccins van Pfizer en Moderna. Omdat ze op dat moment echter zo onbeduidend waren, werd besloten er geen onderzoek naar te doen. Dergelijke gevallen baarden toen geen zorgen, en dat is nu ook niet het geval. Ze worden beschouwd als bijkomende schade. Sterfgevallen of mensen met zichtbare schade als gevolg van vaccins worden verwaterd in de cijfers van de gevaccineerden en zijn van geen betekenis voor de organisaties die deze bedrijven moeten monitoren.

Hoeveel geld verdienden de farmaceutische bedrijven aan het COVID-19-vaccin?

In een artikel uit augustus 2021, bijna drie jaar geleden, werden officiële cijfers gegeven over hoeveel winst de COVID-19-business voor farmaceutische bedrijven had opgeleverd: “De internationale farmaceutische majors die betrokken zijn bij de productie van het covid-19-vaccin hebben collectief verdiend ruim € 24.5 miljard in de eerste helft van 2021, gedreven door de groeiende vraag naar het medicijn. Farmaceutische producten Pfizer, AstraZeneca, Moderna en Johnson & Johnson maakte in deze periode een nettowinst van €24.522 miljard, een stijging van 66% ten opzichte van 2020.” (2)

Van januari tot juni 2021 Pfizer boekte een winst van $10.44 miljard, een stijging van 56% ten opzichte van het voorgaande jaar (2020). AstraZeneca rapporteerde in de eerste zes maanden van 2021 een nettowinst van $2.696 miljard, een stijging van 51.7% ten opzichte van het voorgaande jaar. modernrapporteerde in dezelfde periode een winst van $4,001 miljoen, waarmee het de eerste nettowinst in zijn geschiedenis behaalde. Eindelijk, Johnson en Johnson rapporteerde een nettowinst van 12,475 miljoen dollar, 32.4% meer dan in de eerste helft van het voorgaande jaar.

Als we bij alle bovengenoemde miljoenen optellen dat we het slechts over één periode van de pandemie hebben, stel je dan de hoeveelheid geld voor die ze sindsdien hebben verplaatst, en vooral als we er rekening mee houden dat het vaccin tegen Covid-19 praktisch chronisch is geworden. net als het griepvaccin.

Het feit dat de internationale strafrechtbanken hen nu dwingen enkele kleine bedragen te betalen, betekent niet dat hun schatkist wordt verlaagd. De grote farmaceutische bedrijven hebben ons, met de hulp van de media en vooral van de staten, gedwongen om door te kopen FEAR, een essentiële noodzaak: gevaccineerd worden om niet te worden aangemerkt als een gevaar voor de samenleving, zoals dat gebeurde in die jaren, waarin zelfs de veiligheidstroepen van de staten tot taak werden gesteld degenen te arresteren en te beboeten die, in de uitoefening van hun rechten, weigerden zich te laten vaccineren.

Vandaag is het AstraZeneca die betaalt, hopelijk zullen anderen in andere landen volgen en zullen er class action-rechtszaken volgen tegen regeringen en politici. Wie zal ons burgers de gestolen tijd terugbetalen?

1.- AstraZeneca geeft toe dat zijn vakantie tegen Covid-19 secundaire gevolgen kan hebben als trombose (msn.com)

2.- Wilt u de farmaceutische producten nuttigen in de covid-vacuna? (atlantico.net)

- Advertentie -

Meer van de auteur

- EXCLUSIEVE INHOUD -spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img
- Advertentie -

Moet lezen

Laatste artikels

- Advertentie -