2.8 C
Brussel
Tirsdag, november xnumx, xnumx
ReligionAhmadiyyaUttalelse fra leder av Ahmadiyya Muslim Community i lys av nylige...

Uttalelse fra leder av Ahmadiyya Muslim Community i lys av den siste utviklingen i Frankrike

Robert Johnson
Robert Johnsonhttps://europeantimes.news
Robert Johnson er en undersøkende reporter som har forsket på og skrevet om urettferdighet, hatforbrytelser og ekstremisme fra begynnelsen av The European Times. Johnson er kjent for å bringe frem i lyset en rekke viktige historier. Johnson er en uredd og målbevisst journalist som ikke er redd for å gå etter mektige mennesker eller institusjoner. Han er forpliktet til å bruke plattformen sin til å kaste lys over urettferdighet og holde makthaverne ansvarlige.

Etter dagens angrep i Hyggelig og i etterkant av drapet på Samuel Paty den 16. oktober, den Verdenssjef for Ahmadiyya Muslim Community, Hans Hellighet, Hazrat Mirza Masroor Ahmad har fordømt alle former for terrorisme og ekstremisme og oppfordret til gjensidig forståelse og dialog mellom alle folk og nasjoner.

Hans Hellighet, Hazrat Mirza Masroor Ahmad uttaler:

«Drapet og halshuggingen av Samuel Paty og angrepet i Nice tidligere i dag må fordømmes på det sterkeste. Slike grove angrep er fullstendig i strid med islams lære. Vår religion tillater ikke terrorisme eller ekstremisme under noen omstendigheter, og alle som hevder noe annet handler mot læren til den hellige Koranen og i strid med den edle karakteren til den hellige profeten av islam (fred og velsignelser være med ham).

Som verdensomspennende leder av Ahmadiyya Muslim Community, gir jeg vår dypeste sympati til ofrenes kjære og til den franske nasjonen. La det være klart at vår fordømmelse og hat mot slike angrep ikke er noe nytt, men har alltid vært vår posisjon og holdning. Grunnleggeren av Ahmadiyya Muslim Community (fred være med ham) og hans etterfølgere har alltid kategorisk avvist alle former for vold eller blodsutgytelse i navnet til religion.

Nedfallet fra denne avskyelige handlingen har ytterligere forverret spenningene mellom den islamske verden og Vesten og mellom muslimer som bor i Frankrike og resten av samfunnet. Vi anser dette som en kilde til dyp beklagelse og et middel til ytterligere å undergrave freden og stabiliteten i verden. Vi må alle gå sammen for å utrydde alle former for ekstremisme og oppmuntre til gjensidig forståelse og toleranse. Fra vårt perspektiv vil Ahmadiyya Muslim Community ikke spare noen innsats i vårt oppdrag for å fremme en bedre forståelse av islams sanne og fredelige lære i verden.»

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -