1.1 C
Brussel
Søndag, desember 3, 2023
ReligionAhmadiyyaANTI-AHMADIYYA-VIDEO SOM MÅLER SMÅ BARN GÅR VIRAL FOR Å SÅ FRØENE...

ANTI-AHMADIYYA-VIDEO SOM MÅLLETTER SMÅ BARN, BLIR VIRAL FOR Å SÅ FRØ AV HAT, FANATISME OG BIGOTRY I HINNENE TIL Uskyldige pakistanske barn

Robert Johnson
Robert Johnsonhttps://europeantimes.news
Robert Johnson er en undersøkende reporter som har forsket på og skrevet om urettferdighet, hatforbrytelser og ekstremisme fra begynnelsen av The European Times. Johnson er kjent for å bringe frem i lyset en rekke viktige historier. Johnson er en uredd og målbevisst journalist som ikke er redd for å gå etter mektige mennesker eller institusjoner. Han er forpliktet til å bruke plattformen sin til å kaste lys over urettferdighet og holde makthaverne ansvarlige.

En ny anti-Ahmadiyya-video rettet mot små barn i Pakistan går viralt. Den grove animerte videoen er ment å så frøene til hat, fanatisme og bigotry i hodet til uskyldige pakistanske barn. I stedet for å lære toleranse, viderefører videoen falske stereotypier mot Ahmadiyya Muslim Community og oppfordrer alle pakistanere, inkludert barn, til å betrakte Ahmadi-muslimene som subversive og blasfemiske vantro. Den ber også pakistanere boikotte Ahmadi-varer, produkter og tjenester.

Denne videoannonsen er i strid med internasjonale normer og verdier angående religions- og trosfrihet, som nedfelt i artikkel 19 i Verdenserklæringen om menneskerettigheter (UDHR), om religionsfrihet og artikkel 18 i den internasjonale konvensjonen om sivile og politiske Rettigheter (ICCPR), som ble ratifisert av Pakistan i 2008. Tre andre FNs menneskerettighetstraktater, samt en rekke generalforsamlingsresolusjoner og kommentarer fra menneskerettighetskomiteen, forbyr religiøs diskriminering. Denne videoen bryter også med Pakistans egen nasjonale handlingsplan så vel som de nylig vedtatte lovene om nettkriminalitet fordi den gir næring til hat, diskriminering og forfølgelse av medlemmer av Ahmadiyya Muslim Community i Pakistan.

Ikke desto mindre, de pakistanske myndighetene, som fortsetter å bringe useriøse saker mot Ahmadi-muslimer under anti-Ahmadiyya-, blasfemi- og nettkriminalitetslover, vender det blinde øyet til systematiske og landsomfattende innsats fra islamske ekstremister for å fange hat og tenne på vold mot Ahmadi-muslimer. I stedet for å straffeforfølge skaperne av denne videoen under lover om nettkriminalitet og den nasjonale handlingsplanen, fortsetter myndighetene å beskytte og støtte ekstremister og målrette uskyldige Ahmadier.

Vi oppfordrer pakistanske myndigheter til å hedre deres internasjonale menneskerettigheter forpliktelser til å beskytte religionsfrihet og fremme religiøs toleranse overfor Ahmadiyya Muslim Community. Vi ber respektfullt alle medlemmer av det internasjonale samfunnet om å oppfordre regjeringen i Pakistan til å ta hastetiltak for å bringe sine lover og praksis i samsvar med internasjonale standarder som foreskrevet av UDHR og ICCPR.

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -