1 C
Brussel
Tirsdag, november xnumx, xnumx
ReligionAhmadiyyaNOEN ET KALDBLODIG DRAP PÅ EN AHMADI MEDISINSK ASSISTENT I PAKISTAN

NOEN ET KALDBLODIG DRAP PÅ EN AHMADI MEDISINSK ASSISTENT I PAKISTAN

Robert Johnson
Robert Johnsonhttps://europeantimes.news
Robert Johnson er en undersøkende reporter som har forsket på og skrevet om urettferdighet, hatforbrytelser og ekstremisme fra begynnelsen av The European Times. Johnson er kjent for å bringe frem i lyset en rekke viktige historier. Johnson er en uredd og målbevisst journalist som ikke er redd for å gå etter mektige mennesker eller institusjoner. Han er forpliktet til å bruke plattformen sin til å kaste lys over urettferdighet og holde makthaverne ansvarlige.

Det er med pinefull, hjerteskjærende sorg vi kommer til dere med den forferdelige nyheten om drapet på en medisinsk assistent ABDUL QADIR som arbeider på klinikken til Dr. Bin Yameen i Bazid Khel-området i Peshawar, Pakistan.

Torsdag 11. februar 2021, rundt klokken 2 da klinikkpersonalet hadde pause for lunsj og ettermiddagsbønn, ringte noen på klinikkens dørklokke og Abdul Qadir åpnet døren for å svare på klokken. Han ble øyeblikkelig skutt to ganger og falt ved dørstokken. Han ble fraktet til sykehus, men bukket dessverre under for skadene og døde.

Abdul Qadir var et seniormedlem av klinikkens stab. Han var 65 år gammel. Han var veldig respektert i lokalsamfunnet og var alltid veldig snill og hjelpsom mot pasientene.

Vi har jevnlig informert de edru tenkende talsmenn og forsvarere om menneskerettigheter, av den monstrøse bølgen av forfølgelse, tortur, trakassering og måldrap på Ahmadier på grunn av deres tro og tro, som pågår i Pakistan.

Regjeringen, dens rettsvesen og byråer som opprettholder lov og orden tar ikke notis om grusomhetene mot Ahmadiyya muslimske samfunn i Pakistan, og det giftige presteskapet står fritt til å fortsette sine slakthandlinger mot Ahmadierne.

Du vil bli sjokkert over å høre at dette bare de siste månedene er det åttende drapet på en Ahmadi og det femte i Peshawar som er i provinsen under regjeringspartiet PTI. Det er i tillegg utallige oppdiktede saker anlagt i domstoler mot Ahmadis og trusler og voldshandlinger over hele Pakistan.

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -