17.2 C
Brussel
Torsdag september 28, 2023
EuropaSveits - Vold i hjemmet øker

Sveits – Vold i hjemmet øker

ER RUSSIKKER, ALKOHOL OG UNØGGELIG MEDISERING EN AV ÅRSAKENE?

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Newsdesk
Newsdeskhttps://europeantimes.news
The European Times Nyheter tar sikte på å dekke nyheter som betyr noe for å øke bevisstheten til innbyggere over hele det geografiske Europa.
[td_block_21 category_id="_more_author" limit="4" m16_el="0" m16_tl="15" custom_title="Mer fra forfatteren" block_template_id="td_block_template_17" speech_bubble_text_size="9" subtitle_text_size="12#c6_color" " header_text_color="#6"]

ER RUSSIKKER, ALKOHOL OG UNØGGELIG MEDISERING EN AV ÅRSAKENE?

Nicola Di Giulio President for bystyret i Lausanne. Vold i hjemmet – Det vakre landet Sveits er kjent for å tilby en viss trygghet. Men bak kulissene er dette bildet knust av den alvorlige situasjonen: vold i hjemmet!

I Sveits registreres 20,000 XNUMX tilfeller av vold i hjemmet hvert år. En person dør hver uke som følge av vold i hjemmet. I kantonen Vaud dreier det seg om fire politiinngrep per dag.

For en tid siden var byen Morges vertskap for en vandreutstilling «Stronger than violence».
Målet med prosjektet var å øke bevisstheten blant unge om vold i hjemmet.

Jeg hyller foreningene, enkeltpersoner og våre myndigheter som mobiliserer i møte med denne svært alvorlige situasjonen!

Enda mer bekymringsverdig er det faktum at halvparten av alle unge i par i Sveits opplever verbal eller psykisk vold.

I desember i fjor ble det satt i gang en forebyggingskampanje av flere kantoner. Alle anstrengelser blir gjort for å bøte på denne plagen, som noen ganger virker ukontrollerbar!

Uten å ta fra seg gjerningsmannens ansvar for hans eller hennes til tider uopprettelige handling, vet vi at alkohol, narkotika eller medisiner kan føre til voldelig atferd. Det kan derfor stilles et spørsmål.

For hvert tilfelle rapportert bør det ikke være en grundig analyse av tilstedeværelsen av disse stoffene på tidspunktet for hendelsen og verifisere hvor lenge de ble konsumert før den uopprettelige handlingen?

En analyse av alle disse situasjonene vil kanskje tillate oss å forstå dette fenomenet enda bedre og handle deretter. Debatten er i gang!

I mellomtiden, la oss huske artikkel 5: "Ingen skal utsettes for tortur eller grusom, umenneskelig eller nedverdigende behandling eller straff". Det er på tide å innfri løftet i Verdenserklæringen om Human Rights.

- Annonse -
- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -