13.9 C
Brussel
Tirsdag september 19, 2023
ReligionFORBGlobalt interreligiøst universitet lanseres på Interfaith Harmony Week

Globalt interreligiøst universitet lanseres på Interfaith Harmony Week

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Petar Gramatikov
Petar Gramatikovhttps://europeantimes.news
Dr. Petar Gramatikov er sjefredaktør og direktør for The European Times. Han er medlem av Union of Bulgarian Reporters. Dr. Gramatikov har mer enn 20 års akademisk erfaring fra ulike institusjoner for høyere utdanning i Bulgaria. Han undersøkte også forelesninger, relatert til teoretiske problemer involvert i anvendelsen av folkeretten i religiøs lov, der et spesielt fokus har blitt gitt til det juridiske rammeverket for nye religiøse bevegelser, religionsfrihet og selvbestemmelse, og forholdet mellom stat og kirke for flertall. -etniske stater. I tillegg til sin profesjonelle og akademiske erfaring, har Dr. Gramatikov mer enn 10 års medieerfaring der han innehar stillinger som redaktør for et turisme kvartalsvis "Club Orpheus" magazine - "ORPHEUS CLUB Wellness" PLC, Plovdiv; Konsulent og forfatter av religiøse forelesninger for den spesialiserte rubrikken for døve ved Bulgarian National Television og har blitt akkreditert som journalist fra «Help the Nedy» Public Newspaper ved FNs kontor i Genève, Sveits.

Mer fra forfatteren

Som medlem av Styringsrådet for Global Interfaith University, er jeg glad for å kunngjøre at denne nystiftede akademiske institusjonen har blitt symbolsk lansert bare dager før starten av 2022 World Interfaith Harmony Week (1.-6. februar). Bønner fra FN vil inneholde verdens fredsflaggseremoni i 2014 i FNs generalforsamling for å minnes World Interreligious Harmony Week.

Global Interfaith University (GIU) er et non-profit, akkreditert nettbasert fjernundervisningsuniversitet, drevet av en overbevisende visjon om å tilby høykvalitets liberal kunstutdanning til enkeltpersoner og lokalsamfunn rundt om i verden, som kan finne det vanskelig å ha råd til kostnadene ved tradisjonell campusbasert universitetsutdanning. Vi sikrer at studentene våre utvikler ferdighetene og intellektuelle kompetansene som er avgjørende for suksess, lederskap og utvikling.

Vårt oppdrag ved Global Interfaith University er å tilby prisbelønte utdanningsprogrammer som aktivt former relasjonene mellom mennesker fra forskjellige religioner, trosretninger og åndelig bakgrunn og tradisjoner over hele verden. Vi tilbyr fleksible læringsmuligheter for alle typer lidenskapelige elever.

Våre prisbelønte nett- og fjernundervisningsprogrammer inkluderer sanntidsinstruksjoner og praktiske ressurser for å sikre at hver student blir utfordret og støttet gjennom kursene sine. Global Interfaith University (GIU) er en inkorporert enhet registrert hos delstatsregjeringen i Delaware (DE), USA (USA).
Styringsrådet utøver generell tilsyn med universitetet og dets anliggender, og bringer inn et bredt spekter av ekspertise og kunnskap, uavhengighet og objektivitet.
Global Interfaith University har femten styremedlemmer som møtes fire ganger hvert år.

Vår visjon er å utvikle trygge, ansvarlige og veloppdragne studenter som ønsker å oppnå sitt fulle potensial. Vi gjør dette ved å tilby et mangfoldig, trygt, morsomt og støttende læringsmiljø der alle er like, og alle prestasjoner feires.
Global Interfaith University (GIU) er et non-profit, akkreditert nettbasert fjernundervisningsuniversitet. Den er drevet av en overbevisende visjon om å tilby høykvalitets liberal kunstutdanning til enkeltpersoner og lokalsamfunn over hele verden, som kan finne det utfordrende å ha råd til kostnadene ved tradisjonell campusbasert universitetsutdanning. Våre kjerneverdier inkluderer ærlighet, mangfold, innovasjon, medfølelse, pålitelighet, optimisme, respekt, utholdenhet og engasjement.

Hva vi gjør på GIU

Ved Global Interfaith University (GIU) tilbyr vi et bredt spekter av fjern- og nettbaserte læringsprogrammer. Hvert av programmene våre er designet for å ta elevene til neste nivå i karrieren og livserfaringene deres. Våre grader og faglige utviklingsprogrammer er nøye utformet av eksperter for å hjelpe elever med å utvikle givende og tilfredsstillende karrierer og drømmer.

GIU-filosofi

Ved Global Interfaith University erkjenner vi det Religion, Tro, Spiritualitet og Vitenskap er ikke fiender, men symbiotiske disipliner. Derfor jobber fakultetet vårt med studentene våre for å utforske hvordan denne interseksjonaliteten og symbiosen fra forekomster av visdom i religion, tro, spiritualitet og vitenskap kollektivt kan bidra til menneskelig utvikling.

GIU akademiske programmer

Global Interfaith University (GIU) tilbyr interessante valg for både bachelor- og postgraduate-programmer. Vårt universitetsfakultet tilbyr studentene utmerkede læringstjenester og støtte for å gjøre dem i stand til å lykkes med læring, forskning og praksis utenfor universitetet. Våre akademiske programmer gir studentene innsikt i verdens religioner, som jødedom, kristendom, islam, buddhisme, hinduisme, shintoisme og flere andre som har påvirket menneskelig atferd, inkludert verdens historie, litteratur, politikk og miljø.

Studentene våre har ubegrenset tilgang til studiemateriellet vårt og lærer også gjennom forelesninger, observasjoner og videoer. Global Interfaith University tilbyr flere akkrediterte akademiske programmer på Certificate, Bachelors Degree, Masters Degree og Doctoral nivåer.

- Annonse -
- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -