5.5 C
Brussel
Søndag februar 25, 2024
NyheterHans Hellighet Dalai lama håper på dialog for å gjenopprette fred i...

Hans Hellighet Dalai Lama håper på dialog for å gjenopprette fred i Ukraina

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Jeg har vært dypt trist over konflikten i Ukraina.

Verden vår har blitt så avhengig av hverandre at voldelig konflikt mellom to land uunngåelig påvirker resten av verden. Krig er utdatert – ikke-vold er den eneste måten. Vi må utvikle en følelse av menneskehetens enhet ved å betrakte andre mennesker som brødre og søstre. Slik skal vi bygge en fredeligere verden.

Problemer og uenigheter løses best gjennom dialog. Ekte fred oppstår gjennom gjensidig forståelse og respekt for hverandres velvære.

Vi må ikke miste håpet. Det 20. århundre var et århundre med krig og blodsutgytelse. Det 21. århundre må være et århundre med dialog.

Jeg ber om at freden raskt gjenopprettes i Ukraina.

Dalai Lama

Februar 28, 2022

dalailama.com

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -spot_img
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -