18.7 C
Brussel
Torsdag september 28, 2023
ReligionFORBHva er "Endre rammeverket" (Cambia el marco)?

Hva er "Endre rammeverket" (Cambia el marco)?

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Newsdesk
Newsdeskhttps://europeantimes.news
The European Times Nyheter tar sikte på å dekke nyheter som betyr noe for å øke bevisstheten til innbyggere over hele det geografiske Europa.
[td_block_21 category_id="_more_author" limit="4" m16_el="0" m16_tl="15" custom_title="Mer fra forfatteren" block_template_id="td_block_template_17" speech_bubble_text_size="9" subtitle_text_size="12#c6_color" " header_text_color="#6"]

Endre rammeverket. Nye perspektiver for et interkulturelt samfunn var et prosjekt som fant sted mellom oktober 2018 og november 2019 som søkte å bruke kreativ audiovisuell praksis for å vise religiøs mangfold fra ungdommens individuelle erfaring og som i 2022 blir brukt på skoler rundt om i Spania for å fremme kunnskap og respekt.

Hvorfor endre rammeverket?

Fordi de ønsker å introdusere nye rammer – nye språk, nye tilnærminger og nye erfaringer – for å konfrontere totaliserende syn på tro og for å bidra til en større forståelse og verdsettelse av religionsfrihet innenfor rammen av menneskerettighetene.

Hvem er de?

Prosjektet Endre rammeverket. Nye perspektiver for et interkulturelt samfunn ble sponset av Fundación «la Caixa» i utlysningen «Interculturality and social action 2018» og implementert av Fundación Pluralismo y Convivencia i samarbeid med Fundación Jóvenes y Desarrollo og samarbeidet med filmskaperen Jonás Trueba. Endring av rammeverket hadde også støtte fra Cineteca (Matadero Madrid) for gjennomføring av arbeidsøktene.

Deltakere

21 ungdommer i alderen 14-21 år villige til å reflektere sammen over egne opplevelser av å leve og føle religion, som ønsker å bidra til å bygge et samfunn med mer respekt for menneskerettighetene og som er interessert i filmspråket som uttrykksform.

Den religiøse tilhørigheten og praksisen til de unge i gruppen var svært mangfoldig, det samme er det spanske samfunnet. Blant deltakerne var ateister, bahaier, buddhister, katolikker, scientologer, kristne ortodokse, jøder, muslimer, protestanter, siste-dagers Hellige og sikher.

www.cambiaelmarco.es

- Annonse -
- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -