7.6 C
Brussel
Mandag november 27, 2023
internasjonaltUttalelse fra verdenssjef for Ahmadiyya Muslim Community angående Russland-Ukraina-krisen

Uttalelse fra verdenssjef for Ahmadiyya Muslim Community angående Russland-Ukraina-krisen

Newsdesk
Newsdeskhttps://europeantimes.news
The European Times Nyheter tar sikte på å dekke nyheter som betyr noe for å øke bevisstheten til innbyggere over hele det geografiske Europa.

I forhold til Russland-Ukraina-krisen har verdenssjefen for Ahmadiyya Muslim Community, den femte kalifen, Hans Hellighet, Hazrat Mirza Masroor Ahmad sagt:

«I mange år har jeg advart verdens stormakter om at de må følge lærdommen fra historien, spesielt i forhold til de to katastrofale og ødeleggende verdenskrigene som fant sted i det 20. århundre. I denne forbindelse har jeg tidligere skrevet brev til lederne av forskjellige nasjoner og oppfordret dem til å sette til side sine nasjonale og egeninteresser for å prioritere fred og sikkerhet i verden ved å vedta sann rettferdighet på alle nivåer i samfunnet. Dessverre er det nå en krig i Ukraina som har startet og situasjonen har blitt ekstremt alvorlig og prekær. Videre har den potensialet til å eskalere ytterligere avhengig av de neste trinnene til den russiske regjeringen og responsen fra NATO og stormaktene. Utvilsomt vil konsekvensene av enhver eskalering være forferdelige og ytterst ødeleggende. Og derfor er det tidens kritiske behov at alle mulige anstrengelser gjøres for å unngå ytterligere krigføring og vold. Det er fortsatt tid for verden til å gå tilbake fra randen av katastrofe, og derfor, for menneskehetens skyld, oppfordrer jeg Russland, NATO og alle stormakter til å konsentrere all sin innsats på å forsøke å deeskalere konflikten og arbeide for en fredelig løsning gjennom diplomati.  

Som leder av det muslimske samfunn i Ahmadiyya kan jeg bare trekke oppmerksomheten til verdens politiske ledere mot å prioritere verdensfreden og sette til side deres nasjonale interesser og fiendskap av hensyn til hele menneskehetens velvære. Derfor er det min oppriktige bønn at verdens ledere handler med fornuft og visdom og streber for å forbedre menneskeheten.

Jeg ber om at verdens ledere oppriktig strever for å beskytte og beskytte menneskeheten, både i dag og i fremtiden, fra pine av krigføring, blodsutgytelse og ødeleggelse. Og så, fra dypet av mitt hjerte, ber jeg om at lederne for stormaktene og deres regjeringer ikke tar skritt som vil tjene til å ødelegge fremtiden til våre barn og neste generasjoner. Snarere bør deres innsats og motivasjon være å sikre at vi testamenterer til de som følger oss en verden av fred og velstand.  

Jeg ber om at verdens ledere tar hensyn til tidens behov og verdsetter fremfor alt annet deres forpliktelse til å sikre verdens fred og stabilitet. Må Allah den Allmektige beskytte alle uskyldige og forsvarsløse mennesker og må sann og varig fred i verden råde. Ameen."

MIRZA MASROOR AHMAD Khalifatul Masih V

LEDER FOR DET VERDENSOMME AHMADIYYA MUSLIMME SAMFUNNET

24. februar 2022 – Pressemelding, www.pressahmadiyya.com

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -