6 C
Brussel
Mandag november 27, 2023
NyheterVoldelig mangel på respekt for Ahmadiyya muslimske graver i distriktet Hafizabad Pakistan

Voldelig mangel på respekt for Ahmadiyya muslimske graver i distriktet Hafizabad Pakistan

Robert Johnson
Robert Johnsonhttps://europeantimes.news
Robert Johnson er en undersøkende reporter som har forsket på og skrevet om urettferdighet, hatforbrytelser og ekstremisme fra begynnelsen av The European Times. Johnson er kjent for å bringe frem i lyset en rekke viktige historier. Johnson er en uredd og målbevisst journalist som ikke er redd for å gå etter mektige mennesker eller institusjoner. Han er forpliktet til å bruke plattformen sin til å kaste lys over urettferdighet og holde makthaverne ansvarlige.

Den internasjonale menneskerettighetskomiteen og CAP Liberté de Conscience to internasjonale frivillige organisasjoner har i årevis fordømt forfølgelsene som Ahmadyya-samfunnet har lidd i verden og mer spesielt i Pakistan.

Det er kvalmende å la verden få vite at regjeringen og politistyrken i Pakistan har gått inn i slike ydmykende handlinger som å skjende gravene til Ahmadi-muslimer. Regjeringens sponsede forfølgelse av Ahmadier er utbredt, og Ahmadis liv blir gjort til helvete ved å nekte dem alle deres grunnleggende borger- og menneskerettigheter. Regjeringen ville ikke la Ahmadis være alene selv etter at de er gravlagt.

Den 4. og 5. februar 2022, på et uetisk krav fra motstanderne, vanæret politiet 45 gravsteiner av Ahmadiyya-gravene i Ahmadiyya-gravplassen i Premkot, distriktet Hafizabad. Bilder av noen skjendede gravsteiner og graver finner du nedenfor.

Forfølgelsen utført mot Ahmadiyya-samfunnet i Pakistan er ikke bare begrenset til de som er i live, men Ahmadiene som har gått bort er heller ikke trygge i gravene sine.

Den ulovlige handlingen utført av DPO Hafizabad-politiet mot Ahmadiyya-samfunnet i Pakistan er ikke bare en handling som krenker grunnleggende Human Rights, men det er også en handling som ytterligere har dempet ansiktet til vårt elskede land Pakistan i øynene til Det internasjonale samfunnet.

Verdenssamfunnet må ta alvorlig varsel om slike plagsomme handlinger av kriminell oppførsel mot menneskeheten. Disse må stoppes. Disse er uakseptable.

13. juli 2021 uttrykte FNs menneskerettighetseksperter sin dype bekymring over mangelen på oppmerksomhet til de alvorlige menneskerettighetsbruddene som ble begått mot Ahmadiyya-samfunnet rundt om i verden, og oppfordret det internasjonale samfunnet til å øke innsatsen for å få slutt på det pågående forfølgelse av Ahmadier.

IHRC og CAP LC oppfordrer sterkt det internasjonale samfunnet til å inntrykke regjeringen i Pakistan for å respektere sitt ansvar for å gi effektiv beskyttelse og frihet til religiøs praksis til Ahmadis og at gjerningsmennene til slike grusomme angrep bør stilles for retten, for å bringe sine lover og praksiser. i samsvar med internasjonale standarder som foreskrevet av artikkel 20 og FNs universelle.

For mer informasjon :

UK Home Office Country Policy and Information Note Pakistan Ahmadis

FNs tre SRs felles uttalelse om Ahmadiyya-forfølgelse over hele verden utstedt 13. juli 2021

USCIRF 2021 Ahmadiyya-forfølgelsesfaktaark

ICJ-brudd på retten til religions- eller trosfrihet i Pakistan

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -