0.1 C
Brussel
Tirsdag, november xnumx, xnumx
bøkerBokprat: Avni Vyas, Emily Carr på Tombolo Books

Bokprat: Avni Vyas, Emily Carr på Tombolo Books

Poet Gloria Muñoz arrangerer en diskusjon og signering av "Lille Gud"-forfatteren Avni Vyas og illustratør Mimi Cirbusova, sammen med poeten Emily carr ("Name Your Bird Without a Gun"), kl. 7 15. juni på Tombolo Books, 2153 First Ave. S, St. Petersburg. Gratis; RSVP kl /tombolobooks.com/events.

Tombolo Books og Chelsea Catherine presenterer et Pride Writers Panel, moderert av Silke Jazmyne hinduer og med skjønnlitterære forfattere Sheree L. Greer ("La elskeren være"), Tenea D. Johnson ("Smoketown"), Maria Ingrande Mora ("Fragile Remedy") kl. 7 16. juni på Tombolo Books, 2153 First Ave. S, St. Petersburg. Gratis; RSVP kl /tombolobooks.com/events.

Bestselgende thrillerforfatter Steve Berry vil diskutere og signere sin siste roman, "The Omega Factor," kl. 6 30. juni på Oxford Exchange, 17 W Kennedy Blvd., Tampa. Billetter $420 for inngang eller $5 for inngang pluss en signert kopi av boken kl oxfordexchange.com/pages/calendar.

Book Talk er en liste over personlige forfatteropptredener i Tampa Bay-området den kommende uken. For å plassere en gjenstand i Book Talk, send forfatterens navn, boktittel, oppmøtetidspunkt, dato, stedsnavn og adresse, inngangspris (hvis noen) og et kontakttelefonnummer til cbancroft@tampabay.com, med "Book Talk" i emnefeltet. Frist er 14 dager før publisering.

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -