5.6 C
Brussel
Lørdag, februar 24, 2024
ENTERTAINMENTMusikk på lagerDen danske sangeren Alex Vargas kommer tilbake med «Mama I've Been Dying»

Den danske sangeren Alex Vargas kommer tilbake med «Mama I've Been Dying»

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Bror O'Sullivan
Bror O'Sullivan
Bro O'Sullivan er en musikkjournalist som elsker musikk. Det høres kanskje innlysende ut, men det er det ikke. Kritikere er noen ganger ikke elskere. Alle anmeldelser han skriver for The European Times handler om oppdagelser han elsket, eller i det minste likte, og som han vil at du skal gi en sjanse til å lytte til.

Alex Vargas er ingen nykommer i industrien. Han har allerede gitt ut to album og har blitt hyllet i hele Nord-Europa siden 2016. Hans siste singel «Mama I've Been Dying» fortjener en vurdering.

Alex har en veldig særegen og kraftig stemme, som bærer sjelfulle følelser til lytteren. Sporet hans, mens Vargas hevder å være forelsket i 60- og 70-tallet, har også noe av 80-tallet. Og det er bra, siden det får det til å ringe en bjelle med flotte hitlåter fra denne perioden.

Døde for hva? «Mama I've been dieing TO KNOW», synger Alex. Å vite? Ja, for å vite hva som er viktig i livet, og å innse at "Kjærlighet er en stor maskin". En slags «ode à la vie et à l'amour» (Ode til livet og kjærligheten) av et barn som ikke er en lenger, og som må møte livet og begynne å gjøre det til sin egen vei.

Videoen som følger utgivelsen er definitivt minimalistisk. En sanddyne uten personlighet, tre lagkamerater som sitter eller står uten å bevege seg, og Alex Vargas danser med en selvhånlig stil, men også mye morsom energi. Det er alt, men det fungerer, og merkelig nok ødelegger det ikke budskapet i det hele tatt. Det er det livet kan være: vi danser, vi uttrykker oss selv, med en følelse av frihet og ikke tar oss selv for seriøst, selv, og kanskje enda mer, når miljøet er røft. Det er litt ekstravaganse og villskap i det...

Vil du følge ham? Her er det:

Spotify

Youtube      

Instagram 

Og se videoen og fortell meg om jeg hadde rett:

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -spot_img
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -