5.6 C
Brussel
Søndag februar 25, 2024
ENTERTAINMENTMusikk på lagerEn hyggelig prat med den voksende popsangeren Fior som nettopp ga ut "Overdose"

En hyggelig prat med den voksende popsangeren Fior som nettopp ga ut "Overdose"

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Bror O'Sullivan
Bror O'Sullivan
Bro O'Sullivan er en musikkjournalist som elsker musikk. Det høres kanskje innlysende ut, men det er det ikke. Kritikere er noen ganger ikke elskere. Alle anmeldelser han skriver for The European Times handler om oppdagelser han elsket, eller i det minste likte, og som han vil at du skal gi en sjanse til å lytte til.

Fior er en ung og vakker sangerinne som nettopp har gitt ut sin tredje singel: "Overdose". Fior var allerede kjent som en stigende modell, og i 2022 bestemte hun seg for at det var på tide å starte sin musikalske karriere på ordentlig, en drøm hun hadde siden hun var liten. Og når det gjelder alt hun gjør, så gjør hun det bra og hele veien!

"Overdose" er et flott spor du vil like, men først hadde vi muligheten til å ha en åpen samtale med Fior, som vi transkriberer for deg her på The European Times:

Bro: Hei Fior, la oss starte med begynnelsen. Jeg vil gjerne vite når og hvordan du skjønte at du var en profesjonell artist, at du skulle gi livet ditt til det, og hvilke hindringer du møtte for å starte. 

Fior: Da jeg var åtte år gammel kjøpte faren min et lekepiano til meg, og jeg lærte meg selv å spille på gehør, så jeg antar at det var da jeg oppdaget min kjærlighet til musikk. Men det var ikke før jeg oppdaget Adele da jeg var 13 år gammel at jeg skjønte at dette er hva jeg vil gjøre med livet mitt. Selv om jeg var for ung til å forstå eller har opplevd tingene Adele sang om, måten hun fikk meg til å føle i sjelen min, visste jeg at jeg ønsket å få folk til å føle det slik en dag. Hun inspirerte meg til å lære meg å synge og skrive musikk. Den største hindringen jeg har måttet overvinne er selvtilliten min. Selv om jeg har sunget og skrevet låt siden jeg var 13, tok det meg før jeg var 20 å endelig dele musikken min med noen utenfor hjemmet mitt. Jeg blir fortsatt nervøs av å synge foran andre mennesker, jeg er ikke sikker på at det er noe som noen gang forsvinner, men jeg håper det blir lettere med tiden. Men jeg elsker ingenting mer enn å være i studio og lage musikk, jeg kan tilbringe evig i en innspillingsboks. Jeg bare elsker å synge av hjertet.

Fior Stående
En hyggelig prat med den voksende popsangeren Fior som nettopp ga ut "Overdose" 3

Bro: Jeg forstår det, og det er en velsignelse at du endelig overvant selvtillitsproblemet ditt. Så, fikk den for studio, og jeg kan definitivt føle den når jeg hører sangene dine. Hva med å synge på scenen?

Fior: Jeg la ut min første singel i år i januar, så jeg har ikke begynt å turnere ennå, men jeg har jobbet med en bevegelsestrener ganske konsekvent det siste året, og jeg har også filmet fire musikkvideoer, så jeg er definitivt blir mer komfortabel med et publikum mens jeg øver. Jeg har også hatt sjansen til å opptre på en livemusikk-kveld i Miami Beach som var veldig gøy, og jeg elsker å gå inn i karaoke når jeg kan, da jeg synes det er en flott øving for å opptre foran et publikum uten noe press. 

Så jeg vil si at selv om det gjør meg helt livredd, yter jeg fortsatt alt. Tro det eller ei, noen av de største artistene i verden har alle vært veldig vokale om sin forferdelige sceneskrekk, Adele, Barbara Streisand, Rhianna, Katy Perry, Cher! Så det gir meg trøst at jeg ikke er alene om å føle det slik, det er en del av reisen, og jeg ser virkelig frem til å turnere så jeg kan overvinne frykten min!

Bror: Flott. Jeg ser frem til det, og du vil ikke være den første som blir skremt av sceneopptreden! Så bør vi fokusere litt på singelen din «Overdose»? Det er ikke snakk om narkotika. Det handler om kjærlighetsavhengighet. "Har lyst på det", sier du. Hva ligger bak dette? Personlig historie? Jeg vil ikke være for nysgjerrig, men jeg prøver å forstå hva som er motivasjonen din i den sangen, hvor den kommer fra og hva du ønsker å formidle?

Fior: Jeg vil kalle det en lystsang. Romantisk attraksjon er en merkelig kjemi. Når du møter noen nye og begynner å falle for dem, er det en elektrisk følelse i årene dine, sommerfugler i magen, bare et generelt sus av adrenalin. Den euforiske følelsen er veldig vanedannende. For attraksjonsjunkier er det vanskelig å akseptere når rusen forsvinner, du leter alltid etter en annen høyhet, og det kan bli en syklus for å forhindre ekte kjærlighet fordi du overdoserer ny kjærlighet.

Bro: Skjønner det. Så, hva er budskapet, foruten begjæret (hvis det er en)?

Fior: Det er egentlig både et budskap og en introspeksjon på hvor giftig denne atferden kan være. Hvis du er avhengig av begjæret som følger med et nytt forhold, kan det føre til dårlige valg og også gjøre det vanskelig å gå utover de tidlige stadiene av romantikk til en langsiktig forpliktelse.

Jeg tar definitivt til orde for langsiktige forhold, men jeg har tidligere vært skyldig i å bo i et usunt forhold for lenge fordi jeg alltid prøvde å få tilbake den euforiske følelsen fra starten av forholdet. Dette er noe jeg tok opp i min første singel "Let Me Go". Men jeg har siden lært at friske par bytter den ville spenningen fra det tidlige stadiet for trygghet for tilknytning, og det er viktig å jobbe med sunne relasjoner for å holde ilden i live.

Bro: Takk Fior for din ærlighet og åpenhet i å diskutere disse vanskelige spørsmålene. Men sangen din gjør jobben, den har definitivt en styrkende følelse for de som møter slike situasjoner. Så for å fullføre dette intervjuet, kan du først fortelle oss hva er planene dine for 2022/2023? Og så det siste spørsmålet: hvordan ser du på livet ditt i 2033? Sånn, når vi møtes igjen om 10 år, vil vi ha det gøy å sammenligne virkeligheten og dine ideer, uansett hva som skjedde i mellom.

image2 En hyggelig prat med den voksende popsangeren Fior som nettopp ga ut "Overdose"
En hyggelig prat med den voksende popsangeren Fior som nettopp ga ut "Overdose" 4

Fior: Jeg har vært i studio stort sett hver dag og jobbet med ny musikk, jeg planlegger å legge ut minst to nye singler og musikkvideoer før slutten av dette året. To av sangene mine ble nettopp plukket opp av Spotifys redaksjonelle spillelister denne uken, så jeg er virkelig dyktig og spent på det. Jeg har også en musikkvideo for Overdose som har premiere i løpet av de neste par ukene. Og jeg jobber også med en EDM EP som jeg planlegger å gi ut i første kvartal av 2023. Jeg er en veldig allsidig artist, og også en stor fan av EDM. Jeg vil aldri slutte å flytte grenser innen musikk. Neste år er jeg klar til å begynne å spille konserter, forhåpentligvis turnere på festivaler og klubber. Og om 10 år fra nå tror jeg at jeg vil ha markert meg i musikken og turnere på verdensscenen! Det er det jeg alltid har forestilt meg siden jeg var liten jente! 

Bror: Takk Fior. Jeg er ikke i tvil om at du vil oppnå drømmene dine og gi andre alt du har å gi. Og la oss gjøre en avtale for samme dato i 2032! Hvis du går forbi Brussel eller Paris, ring i mellomtiden. 

Og her bør du nå lytte til «Overdose»:

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -spot_img
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -