5.7 C
Brussel
Søndag februar 25, 2024
ENTERTAINMENTMusikk på lagerErnesto Wendy slipper Wendy!

Ernesto Wendy slipper Wendy!

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Bror O'Sullivan
Bror O'Sullivan
Bro O'Sullivan er en musikkjournalist som elsker musikk. Det høres kanskje innlysende ut, men det er det ikke. Kritikere er noen ganger ikke elskere. Alle anmeldelser han skriver for The European Times handler om oppdagelser han elsket, eller i det minste likte, og som han vil at du skal gi en sjanse til å lytte til.

Her prøver vi å finne nye perler, noen ganger ennå ikke kjent fra offentligheten, men som vi mener bør ha en sjanse til å komme inn i mainstream, eller i det minste finne deres publikum. Det er det vi fant med dette nye sporet.

Ernesto Wendy ga nettopp ut singelen Wendy. Det er et veldig interessant spor som blander noen spor av glamrock med en punchier alt-rock-stemning. Mens du lytter, kan du ikke unngå å spørre deg selv hvor inspirasjonen kommer fra. Vel, fyren bor i Paris, kommer fra Chile, synger på spansk, og musikken hans er definitivt britisk.

På spørsmål om den musikalske innflytelsen han er fanget i, vil han sitere King Crimson, eller Luis Alberto Spinetta. Det er harmonier og disharmonier i dette sporet som tar deg inn i en drømmeaktig og bisarr verden uten å gjøre deg kvalm. Det er definitivt rock, gitarene er knasende (Ernesto er gitaristen), trommene kraftige og vokalen berusende.

For en gangs skyld har du å gjøre med en ekte musiker, med et ekte band, og sporet låter fryktelig live, selv om den forsiktige produksjonen forsikrer oss om at vi ikke er på en grungekonsert i de parisiske forstedene. Men de ulike delene av stykket følger hverandre perfekt og vi opplever ikke på noe tidspunkt kjedsomheten som noen ganger venter oss når vi hører på dagens rockeband.

Det er moderne vintage, godt utført, slagkraftig, veldig rocka, og ærlig talt fortjener en passasje i rockespillelistene dine.

Oppdag mer om Ernesto Wendy på hans  Facebook Instagram og Spotify.

Hør sporet nå:

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -spot_img
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -