8.2 C
Brussel
Søndag februar 25, 2024
ENTERTAINMENTMusikk på lagerLA-trioen Night Talks slipper On and On-video

LA-trioen Night Talks slipper On and On-video

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Bror O'Sullivan
Bror O'Sullivan
Bro O'Sullivan er en musikkjournalist som elsker musikk. Det høres kanskje innlysende ut, men det er det ikke. Kritikere er noen ganger ikke elskere. Alle anmeldelser han skriver for The European Times handler om oppdagelser han elsket, eller i det minste likte, og som han vil at du skal gi en sjanse til å lytte til.

Det er en DIY-video som viser LA trio Night Talks har en skikkelig sans for humor og vet hvordan den skal forvandles til en fin og morsom produksjon.

Sangen i seg selv er ikke morsom i seg selv: «On and On» forteller den universelle historien om et slitende forhold der ting ikke ser ut til å utvikle seg, men gjentar seg selv til en uendelig fiasko. Vel, egentlig ikke. Fordi den forteller hvordan man bør ta ansvar og prøve hardt å fikse forholdet, uansett hva som skjer, uten hensyn til repetisjonen til de grove lappene.

Likevel forteller videoen deg hvordan du bør ta det: ikke så seriøst. Det var i hvert fall slik jeg fikk det til.

Sangen er en del av et album kalt Samme tid i morgen og «samme tid i morgen» er en del av teksten til «On and On». Ser du poenget?

Det fortsetter og fortsetter

Kjærlighet er tøft,

jeg dummet meg ut

Er det nok?

Trodde aldri det skulle ende på denne måten

Søker etter hvert ord å si

Samme tid i morgen?

Vel, trioen, laget av den briljante sangeren Soraya Sebghati, gitaristen Jacob Butler og bassisten Josh Arteaga, liker å gjøre det morsomt, og det gjorde de. Sangen deres er pop, og videoen deres er virkelig pop. Soraya sa at hun ville gjøre det skummelt og morsomt. Beklager Soraya, det er definitivt ikke skummelt. Men det er morsomt, og godt gjort. Og på en eller annen måte holder den seg til sangen, som har potensialet til å gi deg litt styrke og popenergi til å jobbe ut relasjonene dine rundt.

Litt «Alien», et futuristisk romskip, fine prangende kostymer, og et band som spiller sin rolle med selvtillit og selvhån, det er alt vi trenger.

Vær så snill, ha det gøy med dem:

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -spot_img
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -