14.5 C
Brussel
Tirsdag oktober 3, 2023
Vitenskap og teknologiArkeologiEn unik grav til en egyptisk general oppdaget

En unik grav til en egyptisk general oppdaget

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Petar Gramatikov
Petar Gramatikovhttps://europeantimes.news
Dr. Petar Gramatikov er sjefredaktør og direktør for The European Times. Han er medlem av Union of Bulgarian Reporters. Dr. Gramatikov har mer enn 20 års akademisk erfaring fra ulike institusjoner for høyere utdanning i Bulgaria. Han undersøkte også forelesninger, relatert til teoretiske problemer involvert i anvendelsen av folkeretten i religiøs lov, der et spesielt fokus har blitt gitt til det juridiske rammeverket for nye religiøse bevegelser, religionsfrihet og selvbestemmelse, og forholdet mellom stat og kirke for flertall. -etniske stater. I tillegg til sin profesjonelle og akademiske erfaring, har Dr. Gramatikov mer enn 10 års medieerfaring der han innehar stillinger som redaktør for et turisme kvartalsvis "Club Orpheus" magazine - "ORPHEUS CLUB Wellness" PLC, Plovdiv; Konsulent og forfatter av religiøse forelesninger for den spesialiserte rubrikken for døve ved Bulgarian National Television og har blitt akkreditert som journalist fra «Help the Nedy» Public Newspaper ved FNs kontor i Genève, Sveits.

Mer fra forfatteren

Under arkeologiske utgravninger avdekket forskere den hemmelige graven til en gammel egyptisk general som ledet en hær av utenlandske leiesoldater.

Arkeologer var skuffet over å finne at sarkofagen var blitt åpnet og Wahbire-merry-Neith-mumien var blitt beslaglagt.

Newsweek skrev om det (historien ble levert til Newsweek av Zenger News).

Den egyptiske generalen Wahbire-merry-Neith var ansvarlig for å rekruttere soldater fra Lilleasia og øyene i Egeerhavet. Begravelsen dateres tilbake til begynnelsen av det 5. århundre f.Kr. og ble gravd ut av det tsjekkiske instituttet for egyptologi ved Karlsuniversitetet i Praha.

Inne i graven oppdaget et team av forskere det største balsameringskomplekset i Egypt, hvor det var 370 keramiske kanner med materialer som ble brukt til å mumifisere kommandanten.

Wahibre-Mary-Knight ble gravlagt i en enorm to-etasjes firkantet grav. Hovedsjakten er 6 m dyp og måler omtrent 14 m ganger 14 m på tvers. Den andre sjakten ble gravd ned og hadde en rektangulær form, med dimensjoner på 16.5 m ganger 3.3 m.

La oss minne deg på at en amatørarkeolog som brukte en metalldetektor fant en dolk som tilhørte en gammel romersk kriger i sørøst i Sveits. Da oppdaget profesjonelle arkeologer umiddelbart hundrevis av gjenstander i regionen.

Foto: Baldakinkrukker og seremonielle kopper ble funnet i graven til en gammel egyptisk sjef for utenlandske soldater ved navn Wahbire-merry-Neith som ble avdekket av et tsjekkisk arkeologisk oppdrag fra Charles University i Abusir nær Saqqara, Egypt. /ZENGER

- Annonse -
- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -