20.2 C
Brussel
Søndag, oktober 1, 2023
Vitenskap og teknologiArkeologiForskere har avslørt sammensetningen av gammel romersk vin

Forskere har avslørt sammensetningen av gammel romersk vin

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Petar Gramatikov
Petar Gramatikovhttps://europeantimes.news
Dr. Petar Gramatikov er sjefredaktør og direktør for The European Times. Han er medlem av Union of Bulgarian Reporters. Dr. Gramatikov har mer enn 20 års akademisk erfaring fra ulike institusjoner for høyere utdanning i Bulgaria. Han undersøkte også forelesninger, relatert til teoretiske problemer involvert i anvendelsen av folkeretten i religiøs lov, der et spesielt fokus har blitt gitt til det juridiske rammeverket for nye religiøse bevegelser, religionsfrihet og selvbestemmelse, og forholdet mellom stat og kirke for flertall. -etniske stater. I tillegg til sin profesjonelle og akademiske erfaring, har Dr. Gramatikov mer enn 10 års medieerfaring der han innehar stillinger som redaktør for et turisme kvartalsvis "Club Orpheus" magazine - "ORPHEUS CLUB Wellness" PLC, Plovdiv; Konsulent og forfatter av religiøse forelesninger for den spesialiserte rubrikken for døve ved Bulgarian National Television og har blitt akkreditert som journalist fra «Help the Nedy» Public Newspaper ved FNs kontor i Genève, Sveits.

Mer fra forfatteren

Forskere fra Italia og Frankrike undersøkte veggkledningene til tre amforaer i juli og fant at gamle romerske vinprodusenter brukte lokale druer og deres blomster mens de importerte harpiks og krydder fra andre regioner i Europa, rapporterte det elektroniske biblioteket PlosOne.

Eksperter ledet av Donatella Magri fra Sapienza-universitetet i Roma har undersøkt amforaer som brukes til å lagre røde og hvite viner med massespektrometri og paleobotaniske data om pollen og vev til den ville Vitis-druen og dens blomster. Målet deres var å finne ut hvordan de gamle romerne produserte vin og hvor de fikk råvarer fra.

Den karakteristiske formen på druepollen, samt den kjemiske sammensetningen av veggene i amforaene, vitner om at lokale ville eller dyrkede druer ble brukt til vinproduksjon. I tillegg er det spor av harpiks og aromatiske stoffer, som trolig ble importert av vinprodusenter fra Calabria eller Sicilia.

Forskere har studert tre amforaer som ble oppdaget for noen år siden på kysten nær den italienske landsbyen San Felice Circeo, i Lazio-regionen. Ifølge eksperter falt fartøyene til bunnen av Tyrrenhavet etter vraket av ett eller flere skip, og amforaene ble deretter skylt i land

Foto: © Pixabay

- Annonse -
- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -