8.5 C
Brussel
Lørdag desember 9, 2023
bøkerHow to Survive Death, en bok som gir "en trygg tur mellom...

How to Survive Death, en bok som gir "en trygg tur mellom liv"

Denne boken er for deg, hvis du er nysgjerrig på livet etter døden, ut-av-kroppen-opplevelser og tidligere liv, eller kjenner noen som er det.

Juan Sanchez Gil
Juan Sanchez Gil
Juan Sanchez Gil - kl The European Times Nyheter - Mest i de bakre linjene. Rapportering om bedrifts-, sosiale og statlige etiske spørsmål i Europa og internasjonalt, med vekt på grunnleggende rettigheter. Gir også stemme til de som ikke blir lyttet til av de generelle mediene.

Denne boken er for deg, hvis du er nysgjerrig på livet etter døden, ut-av-kroppen-opplevelser og tidligere liv, eller kjenner noen som er det.

«How to Survive Death» handler også om forfatterens reise, en selvbiografi, fra opprørsk ungdom til et tilfredsstillende liv, som hjelper andre med å oppnå sitt fulle potensial. På den reisen sluttet han aldri å søke etter bedre svar på livets mysterier – løsninger som konsekvent fungerer. Mange av de som leser boken vil fortelle deg at du kan finne disse svarene i den.

Niels-profil How to Survive Death, en bok som gir «en trygg tur mellom liv»
Niels Kjeldsen, Kredittfoto: NK

"Døden kan betraktes som like naturlig som livet selv. Det er ikke noe liv uten død. Det begynner og fortsetter en stund, forhåpentligvis lenge, men det er sikkert slutt. Og det er bedre å vite før det tar slutt. Kanskje du kan lære noe om det, noe ikke så ille, noe til og med magisk, som er verdt å vite." sier Niels Kjeldsen, forfatteren av boken "Hvordan overleve døden".

I siste kapittel "Hva du skal gjøre og ikke gjøre når du forlater kroppen” Kjeldsen nærmer seg ”menneskets tre deler” og hinter om at du kanskje blir ferdig utstyrt med ”nok informasjon til å hjelpe ethvert vesen som ønsker å vite det. Det garanterer en trygg reise mellom liv. Du og dine kjære trenger det."

I dette hektiske livet vi lever i "kan altfor mange ting skje, så hvorfor ikke være på den sikre siden. Det er som en åndelig 'livsforsikring' du får”, sa Kjeldsen til The European Times.

how to survive death cover2 How to Survive Death, en bok som gir "en trygg tur mellom liv"

Selvfølgelig, sier Kjeldsen, "du kan overlate det til flaks og håper alt går bra", men ifølge forfatteren som har studert emnet i mange, mange år"det anbefales ikke. Ikke håp før du går, men vit før du går” bekrefter med ro og sikkerhet. 

Etter døden, enten kroppen blir kremert eller begravet, vet vi at kjøtt går til grunne. "Men hva med ånden som animerte kroppen, som ga den personlighet? Hva skjer med det etter kroppsdød? Noen kaller denne enheten som styrer kroppen for ånden eller sjelensier forfatteren. 

Andre bruker andre navn. Hvorfor er det så mange forskjellige meninger om et så viktig tema? Dette er hva som er dekket i denne boken. I det siste kapittelet finner du kropp, sinn og ånd definert i detalj med passende referanser. 

I det lengste har vitenskapen ikke vært i stand til å gjenkjenne ånden, av den enkle grunn at ånden er ikke-fysisk, og vitenskapen har altfor ofte utelukkende behandlet det materielle universet. Men, Niels Kjeldsen fortsetter, "den teknologiske tidsalderen har endelig avansert nok til å bevise at det er et åndelig aspekt ved livet og at det kan måles". 

"Grunnen til denne boken", forteller forfatteren"er å avklare hvor sjelen går etter at kroppen er død". Hvorfor vil man vite det? Vel, når du når en viss alder eller mister for mange kjære, blir døden på en måte kastet i ansiktet ditt, om du liker det eller ikke. Det er verdt å vite at "døden er kanskje ikke så ille som du har blitt ført til å tro” konkluderer.

"Du fikk ikke en instruksjonsbok om hvordan du skulle leve livet da du ble født, men du har fått mange råd – gode eller dårlige – på veien. Det har ikke vært noen instruksjon i det hele tatt om hvordan man skal håndtere slutten av dette livet riktigNiels forteller meg:denne boken bøter på utelatelsen".

Jeg må si at Niels hadde forlatt meg med godteriet to centimeter unna leppene mine, og nå kan jeg fortelle deg, etter at enkel og fengende lesing av de 117 sidene, Det denne boken er absolutt for deg, enten du tror det nå eller ikke. Jeg håper du også liker lesningen.

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -