5.5 C
Brussel
Søndag februar 25, 2024
ENTERTAINMENTMusikk på lagerRandy Bryan gir ut en strålende versjon av Kate Bushs Hounds of Love

Randy Bryan gir ut en strålende versjon av Kate Bushs Hounds of Love

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Bror O'Sullivan
Bror O'Sullivan
Bro O'Sullivan er en musikkjournalist som elsker musikk. Det høres kanskje innlysende ut, men det er det ikke. Kritikere er noen ganger ikke elskere. Alle anmeldelser han skriver for The European Times handler om oppdagelser han elsket, eller i det minste likte, og som han vil at du skal gi en sjanse til å lytte til.

"Hounds of Love" er en sang fra det navngitte albumet til Kate Bush, utgitt i 1986. Albumet var et av Kates innvielsesalbum, et "konseptalbum" som viste verden at Bush ikke bare var den mest populære kvinnelige sangeren fra den britiske popscenen, men en gal dame som er i stand til å flytte grensene utover det rimelige. Da den ble utgitt, ble den akkompagnert av et videoklipp som Bush skjønte selv, en video som lukter 80-tallet, men som også har en egen merkelig smak som viser seg gjennom tidene:

Randy Bryan er en singer songwriter fra Richmond, Virginia, som ble diagnostisert med autismespekterforstyrrelse sent i livet. Men hvem bryr seg om diagnosen hans, ettersom det vi ønsker er god musikk, av gode musikere? Selvfølgelig kan han bry seg om det når han sier at det kom ned rett før han startet dette sporet, og at han nå navigerer i dette nye territoriet i den saken. Men for oss, la oss ta en titt på prosjektet hans, som tok 8 måneder før det ble utgitt: gjenskape "Hounds of Love" til en moderne versjon, filmatisk og overføre den fra Fairlight WCC (Den første populære synthesizer/sampler som hadde sin prakt på begynnelsen av 80-tallet, og ble mye brukt av Kate Bush) til mer moderne lyder og arrangement.

Prosjektet, sangen er en virkelig suksess. Den legger til en lang dramatisk intro, som skylder mye til hans medprodusent e-flamingo, som omhandler bass, beat og trommemiksing. Og så kommer sangen, med sterkt og innholdsrikt elektronisk orkesterarrangement. Randys stemme er flott, rik og dyp, og bringer sitt eget univers til en sang som i sin originalversjon ble laget rundt Kates anglo-irske sopranstemme.

Det er et vakkert spor, ganske godt produsert, som på ingen måte forringer skjønnheten til den originale sangen, men gir den et andre liv. Jeg var en fan av "Hounds of Love" av Kate Bush. Så det er umulig for meg å si at denne nye versjonen er bedre. Men ærlig talt, for mine ører i 2022, gått gjennom flere tiår med nye lyder og miksing fremskritt, det er ... rikere. Jeg håper jeg ikke vil tiltrekke meg vreden til Kates fans ved å si det, siden jeg på ingen måte tror det er noe å endre/føye til den originale sangen «Hounds of Love», men jeg ønsket å hylle Randy's-prosjektet, som Jeg mener fortjener full oppmerksomhet og anerkjennelse.

Gjør deg selv:

Nettsted 

Instagram 

Koblingstre

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -spot_img
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -