7.9 C
Brussel
Søndag februar 25, 2024
ENTERTAINMENTMusikk på lagerRaging Sons forteller deg å puste lett, og det gjør du

Raging Sons forteller deg å puste lett, og det gjør du

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Bror O'Sullivan
Bror O'Sullivan
Bro O'Sullivan er en musikkjournalist som elsker musikk. Det høres kanskje innlysende ut, men det er det ikke. Kritikere er noen ganger ikke elskere. Alle anmeldelser han skriver for The European Times handler om oppdagelser han elsket, eller i det minste likte, og som han vil at du skal gi en sjanse til å lytte til.

De kommer fra Limerick, Irland, landet der musikk kanskje drikkes mer enn Guinness (og det er mye!), og de har det irske musikalske blodet i årene. Ikke at de høres ut som tradisjonelle folk og synger på gælisk, men du kan definitivt føle påvirkningen fra U2, enten i basslinjene, produksjonen eller vokalen. Men det er fortsatt en sang i sitt slag.  

"Breathe Easy" er veldig god pop-rock, godt produsert og melodiøs sang. Jeg vet ikke om det er min fantasi som utdyper deres Limerick-opprinnelse, men når jeg lyttet til den, kunne jeg ikke unngå å ha følelsen av å fly over de grønne irske rillene og kløverne.

Utenom det er de fire karer som lager showet: Fint Tynan er sangeren, Colum Kelly spiller gitar, Damien Ruddy har bassen (og høres ut som Adam Clayton fra U2), og Adam Reeves spiller trommer. Fire unge gutter fulle av energi og poesi.

Her forteller de deg å puste lett, noe som kan være lett for deg, med mindre du er en ung dame som blir gal for disse 4 folkene, siden det helt sikkert vil skje i en aller neste fremtid. Ikke det at jeg er en spåmann, selv om jeg noen ganger er det, men jeg kan spå uten noe tilbakeslag at Raging Sons snart vil være et av de største fremvoksende bandene på den europeiske scenen. De har alt for dette, og fremfor alt lager de god musikk som får deg til å drømme og kjøle deg ned, selv når den er laget av brølende forvrengte gitarer.

Vel, du forsto, jeg likte det. Opp til deg nå:

Sangen kommer fra deres nylig utgitte album 20:20

Fint Tynan fra Raging Sons
Fint Tynan fra Raging Sons
- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -spot_img
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -