6.7 C
Brussel
Torsdag februar 29, 2024
ENTERTAINMENTMusikk på lagerÅpne døren til himmelen med Adam Aronson

Åpne døren til himmelen med Adam Aronson

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Bror O'Sullivan
Bror O'Sullivan
Bro O'Sullivan er en musikkjournalist som elsker musikk. Det høres kanskje innlysende ut, men det er det ikke. Kritikere er noen ganger ikke elskere. Alle anmeldelser han skriver for The European Times handler om oppdagelser han elsket, eller i det minste likte, og som han vil at du skal gi en sjanse til å lytte til.

La oss dra til New York City og se om indie-folkescenen har sine nykommere, og om de fortjener en lytt. Vel, som vanlig fant jeg en som kan oppfylle ditt hjerte og din sult etter god musikk.

Adam Aronson er en av disse gutta du aldri har hørt om, bare fordi han er ny i bransjen, men som du med en gang legger inn i katalogen din... Og i den nye indie-spillelisten din! Fordi han er god, har han en veldig personlig atmosfære å dele, og han vet hvordan han skal få musikken hans til å trenge dypt inn i dine følelsesmessige dype lag.

Den nye sangen hans, utgitt i dag, har en melodi som ser ut til å komme direkte fra 70-tallet, med noen lyder som stammer fra 80-tallet, for et siste perfekt moderne produkt som gjør en plass for seg selv i 2020-tallets indiefolkelandskap. «Door Into Heaven» er en sang om motstandskraft. Adam sier det er relatert «til de triumferende følelsene som følger med å finne tillit i møte med motgang». Og mann, det gjør jobben!

Final DOOR INTO HEAVEN Kunstverk 1024x1024 - Åpne døren til himmelen med Adam Aronson
Åpne døren til himmelen med Adam Aronson

Akkompagnert av Nik Chinboukas på bass og Matt Zebrowski på trommer, gir Adam en fin opptreden med en sjelfull stemme som har en frisk luftstil og formidler godt entusiasmen han prøver å finne inn i mer melankolske følelser. Jeg vet at det ser ut som et dikotomisk utsagn, men Adams utfordring ser ut til å være å fikse livet ved å overvinne tøffe følelser med din egen personlige energi og positivitet. Og det er det han formidler: det er mulig, det er fint, det er livet, det er vakkert, og til helvete.

Og det gjør han med en stil som minner om noen av tidenes beste låtskrivere. Jefferson Airplane, Lou Reed, Pink Floyd, Neil Young, er noen av navnene som slo meg opp da jeg hørte sangen for første gang.

Nå, hvis du er rundt i NYC i september eller oktober, vil Adam opptre der, og du bør finne hvor og komme deg dit for en natt. I mellomtiden, her er hans siste sang, "Door Into Heaven":

https://open.spotify.com/embed/track/0XTslVf1z5VM6zDNSC76MP?si=b91d236224954dbc&utm_source=oembed

https://youtube.com/watch?v=u25HctmtjFI%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Den-GB%26autohide%3D2%26wmode%3Dtransparent

Og hvis du velger å følge Adam på sosiale medier, her er den:

Insta: https://www.instagram.com/adamaronsonmusic

Twitter:

Tweets av AronsonAdam

FB: https://www.facebook.com/adamaronsonmusic

Du kan også finne sangen hans på New Indie Folk – O'Sullivan's Choice-spillelisten:

https://open.spotify.com/embed/playlist/589oNGyLAf5xZU2QqFsIgK?si=78539ebe813449d5&utm_source=oembed

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -spot_img
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -