7.4 C
Brussel
Lørdag april 20, 2024
ENTERTAINMENTMusikk på lagerDirekte fra Tel Aviv: Roi Kraus sender deg "Inside Your Void"

Direkte fra Tel Aviv: Roi Kraus sender deg "Inside Your Void"

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Bror O'Sullivan
Bror O'Sullivan
Bro O'Sullivan er en musikkjournalist som elsker musikk. Det høres kanskje innlysende ut, men det er det ikke. Kritikere er noen ganger ikke elskere. Alle anmeldelser han skriver for The European Times handler om oppdagelser han elsket, eller i det minste likte, og som han vil at du skal gi en sjanse til å lytte til.

La oss ta en titt på Tel Aviv, Israel, for å se om vi kan finne noen nye perler som kommer i Rock 'n' roll-verdenen, ved å bruke det sistnevnte begrepet i sin bredeste betydning. Vel, det er det. Roi Kraus er en av dem.

Roi er ny på scenen. Før 2021 kunne du ikke ha hørt om ham. Likevel har stemmen hans en form for modenhet man vanligvis ikke finner hos nykommere. Det er dypt, det er grunge, det er sjelfullt.

Hans siste utgivelse "Inside Your Void" rørte meg, og jeg ville dele noen tanker om den. Det ga først gjenklang i meg å bringe tilbake til mine følelsesmessige minner det beste fra Nirvana. Ikke bare i Roi-stemmen, men enda mer i harmonien og melodien som flørter med litt grungerock til det legendariske bandet. Jeg vet at det kan se ut som en overdrivelse, men jeg hadde virkelig følelsen av at denne sangen kunne fungere som et kontinuum av Kurt Cobains team. Selvfølgelig er Roi gitarsoloer, på hans Les Paul Gibson, langt mer forseggjorte enn Kurts (og misforstå meg rett, jeg er en stor fan av de vanlige tre-toners soloene til Nirvana), men likevel, du har Grunge-følelsen, og det gjør den til god rock.

Roi Kraus
Roi Kraus

Nå har sangen en åndelig betydning. Det er i hvert fall slik jeg tar det. "Inside your void" dukket opp for meg som en rock 'n' roll call for meditasjon, å finne en åndelig vei til din indre kjerne, et sted hvor du kan være deg selv som barn, eller som noe eller noen som ingenting kan endre. Det gir noe dyphet som ikke finnes i den vanlige mørke siden av grungemusikken.

Det er et ganske enkelt og luftig arrangement, med gitarer, bass, trommer og en cello (som gir et fint preg og virkelig legger til sangen), og det er veldig effektivt, som det kan være for den sjangeren.

Sangen er produsert av Nim Friedrich, en talentfull Tel Aviv-basert produsent, som gjorde en veldig god jobb, og blandet 90-tallets rockevibber med mer moderne lyder og stil. Den er en del av en eponym EP som inneholder andre gode låter, som jeg oppfordrer deg til å høre på.

Det er definitivt en fin oppdagelse som jeg vil dele med dere. Jeg håper du vil like det som jeg gjorde, og at du vil følge opp karrieren hans og fortsette å oppdage de nye sangene hans som jeg vet kommer.

Og hele EP:en:

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -spot_img
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -