8.2 C
Brussel
Søndag februar 25, 2024
MiljøVelg Public Choice Award-vinneren av årets EØS-fotokonkurranse...

Velg Public Choice Award-vinneren av årets EEA-fotokonkurranse – European Environment Agency

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.


EØS har nominert 50-finalister i årets konkurranse som ba ivrige fotografer sende inn sine beste naturbilder i noen av de fire konkurransekategoriene - luft, vann, land og høres. 

Årets konkurranse Mottok høyeste antall bilder innleveringer noensinne. Vann var den største kategorien etterfulgt av land.  

Vinneren av hver kategori vil motta en pengepremie på €1,000. Ytterligere premier deles ut til det beste ungdomsinnslaget så vel som publikums favoritt bilde. Borgere over hele Europa nå ha muligheten til velge deres favoritt bilde.  Du kan stemme på så mange bilder som du vil, men hver person har bare lov til å stemme én gang.  

De Vel med naturen bilde konkurransen fremhever vår forbindelse til naturen, hvor mye vi bryr oss om det og hvordan det kan holde oss følelsesmessig og fysisk friske. Den har som mål å øke bevisstheten om fordelene vi alle kan motta ved ta handling mot null forurensning.  

Kilde lenke

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -spot_img
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -