11.7 C
Brussel
Fredag, september 22, 2023
internasjonaltAhmadi-religionen for fred og lys motsetter seg alle former for ekstremisme,...

Ahmadi-religionen for fred og lys motsetter seg alle former for ekstremisme, undertrykkelse og religiøs forfølgelse

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Mer fra forfatteren

Det er viktig å klargjøre at Ahmadi-religionen for fred og lys er et trossamfunn som er forskjellig fra det bedre kjente Ahmadiyya muslimske samfunnet – muslimer som tror på Messias, Mirza Ghulam Ahmad (1835-1908) fra Qadian. Mirza Ghulam Ahmad grunnla Ahmadiyya Muslim Community i 1889 som en vekkelsesbevegelse innenfor islam, med vekt på dens essensielle lære om fred, kjærlighet, rettferdighet og livets hellighet. I dag er Ahmadiyya Muslim Community verdens største islamske samfunn under en guddommelig utnevnt leder, Hans Hellighet, Mirza Masroor Ahmad (f. 1950). Ahmadiyya Muslim Community spenner over over 200 nasjoner med medlemskap på over titalls millioner.

Ahmadi Religion of Peace and Light kaller alle mennesker i verden fra alle samfunnslag, alle nasjonaliteter og alle bakgrunner til å anerkjenne overherredømmet til den absolutte ene sanne Gud og fremmer idealene om fred, rettferdighet og menneskelighet.

internasjonalt menneskerettigheter organisasjonen Amnesty International har gitt ut en uttalelse som ber om umiddelbar og betingelsesløs løslatelse av de algeriske troende i Ahmadi Religion of Peace and Light, som ble ulovlig fengslet 6. juni 2022.

"Algeriske myndigheter må umiddelbart og betingelsesløst løslate, og frafalle alle anklager mot, tre medlemmer av Ahmadi Religion of Peace and Light, som ble arrestert tidligere denne uken utelukkende for fredelig å ha utøvet sin rett til religionsfrihet, sa Amnesty International i dag.

Myndighetene må også frafalle alle siktelser mot 21 andre medlemmer av gruppen som for tiden er løslatt i påvente av etterforskning.»

– Amnesty International

Grunnleggende religiøs tro og moralske synspunkter til Ahmadi Religion of Peace and Light trossamfunn fra deres offisielle nettsted:

Vi tror at det ikke finnes noen guddom bortsett fra Gud, alene, uten partnere. Vi tror på sannheten til profeten Muhammad (pbuhahf), de tolv imamene (pbut) og de tolv mahdiene (pbut), som er nevnt i profeten Muhammeds (pbuhahf) testamente. Vi tror at Muhammad (pbuhahf) og hans Ahlulbayt (hans datter Fatima Al-Zahra, de tolv imamene og de tolv mahdiene (pbut)) alle er den nærmeste skapningen til den ene sanne Gud.

Vi tror at det i enhver tidsalder må være en guddommelig utnevnt leder som er en ufeilbarlig stedfortreder for Gud, og som er fullt inspirert og veiledet av ham, som underkastelse og lydighet vil være obligatorisk, ettersom han ville være den som perfekt oppfyller viljen. av vår Skaper og veileder menneskeheten til rettferdighetens og sann monoteismes vei.

Vi tror at Imam Ahmad Al-Hassan (fhip) er den ufeilbarlige rettledede etterfølgeren av Gud som er blitt profetert ikke bare av de abrahamske religionene (jødedom, kristendom og islam), men også av alle de andre store religionene (hinduisme, buddhisme). , Zoroastrianism, etc.), for å komme i endetiden for å opprettholde den ene sanne Guds ord, etablere hans overhøyhet på jorden og fylle jorden med rettferdighet og rettferdighet slik den har vært fylt med undertrykkelse og tyranni.

Vi tror at sjelen aldri dør, og at reinkarnasjonen av sjelen i forskjellige kropper er sann. Vi tror på Paradise og Hell Fire, og at en av dem vil være der sjelen bor etter å ha fullført alle sine runder som forordnet til den av Gud, den allmektige. Vi tror også at Gud skapte oss i sitt bilde, og at enhver sjels hensikt er å virkelig innse at den er langt mer enn denne fysiske kroppen, at dens grenser er langt lenger enn denne fysiske verden, å bryte dens tilknytning til dem, og til slutt. å heve åndelig for å reflektere alle de guddommelige egenskapene og perfeksjonene – hver i henhold til rangeringen de oppnår gjennom sin oppriktighet.

Vi tror at det var 124,000 XNUMX profeter og sendebud som ble sendt til jordens folk gjennom historien av den ene sanne Gud. Vi tror på deres ufeilbarlighet og hellighet, så vel som at de alle var manifestasjoner av Gud på jorden, som ble sendt for å lede folket mot det fullkomne fullstendige, absolutte guddommelige. Disse profetene og sendebudene inkluderer Abraham, Krishna, Zoroaster, Buddha, Zeus, Moses, Aristoteles, Sokrates, Pythagoras, Platon, Noah, Hermes, Jesus Kristus og Muhammed (pbut). Vi tror også at læren, budskapene og de hellige bøkene som de alle kom med, uten unntak, har blitt sterkt forvrengt gjennom historien, og at det virkelige budskapet om kjærlighet, fred, rettferdighet og barmhjertighet som de hadde kommet med, og det sanne hellige. skriftsteder inspirert av Gud den allmektige til dem, vil alle bli åpenbart av Imam Ahmad Al-Hassan (fhip) i denne tiden. 

Vi tror at vi lever i Raja'as store tidsalder, når alle profetene og sendebudene, Ahlulbayt og alle de rettferdige troende gjennom historien, inkarnerer igjen, for å støtte og gi seier til Imam Muhammad Al-Mahdi (pbuhahf) ) og hans stedfortreder og sendebud Imam Ahmad Al-Hassan (fhip) i deres oppdrag, som er det samme oppdraget som alle profetene og sendebudene alltid har kommet med; Etablering av Guds overherredømme, spre monoteisme over hele jorden, avsløre usannhet og tyranni og sette en stopper for dem, mate de sultne, støtte enkene, ta vare på de foreldreløse og spre barmhjertighet, rettferdighet og sannhet, inntil den guddommelige rettferdige Staten er etablert på jorden.

Det er opp til enhver person å nøye undersøke veien som fører dem til Gud.

Vi sier: Aba Al-Sadiq (fhip) er Qa'im av Muhammeds familie (pbut), og imam Ahmad Al-Hassan (fhip) er lederen for Ahmadi-religionen for fred og lys. Imidlertid er det opp til sannhetssøkeren selv å undersøke saken og vende tilbake til Gud.

Imam Ahmad Al-Hassan (fhip) har avklart mange ganger at han ikke leter etter blinde tilhengere, og advart folk om å bruke sine egne tanker, undersøke og granske saken for å finne sannheten:

"Vi oppfordrer ingen til å tro gjennom uvitenhet, uten bevissthet eller kunnskap, snarere undersøk og undersøker vår sak og vårt kall nøye. Jeg vil ikke at noen skal delta i dette kallet uten kunnskap og uten bevissthet eller forskning.»

– Utsagn til Imam Ahmad Al-Hassan (PBUH), s. 14, hadith 2

Koranen sier: {La det ikke være noen tvang i religion, for sannheten skiller seg klart ut fra usannhet.} Koranen 2: 256

- Annonse -
- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -

24 KOMMENTARER

  1. Takk The European Times for å ha rapportert vårt presserende tilfelle av våre elskede brødre og søstre og de små som møtte undertrykkende handlinger fra myndigheter og lokalsamfunn, også for å ha tro som nevnt i artikkelen ovenfor!

  2. Vi krever løslatelse av de uskyldige medlemmene av Ahmadi Religion of Peace and Light!

  3. Dette er uakseptabelt .. hvis de blir deportert, betyr det døden for alle 103 medlemmer .. vi ber alle menneskerettighetsorganisasjoner om å hjelpe til med å stoppe dette!

Kommentarer er stengt.

- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -