10.4 C
Brussel
Lørdag, september 30, 2023
ØkonomiBananer - et "sosialt viktig produkt" i Russland

Bananer – et «sosialt viktig produkt» i Russland

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Newsdesk
Newsdeskhttps://europeantimes.news
The European Times Nyheter tar sikte på å dekke nyheter som betyr noe for å øke bevisstheten til innbyggere over hele det geografiske Europa.

Mer fra forfatteren

Appell for støtte, Marrakech jordskjelvofre trenger din hjelp

0
Marrakech-regionen 8. september 2023 var en av de mest voldelige i Marokkos historie. Den landlige provinsen Al Haouz ble hardt rammet, noe som resulterte i tap av mange liv og ødeleggelse av hele landsbyer;
psykisk helse

Europas mest stressede land revolusjonerer psykisk helsevesen

0
Oppdag den skjulte virkeligheten til Hellas psykiske helsekrise og dens innsats for å forbedre tjenestene. Lær om 5-årsplanen og utfordringene du står overfor.
Forfulgte kristne - Konferanse i Europaparlamentet om forfølgelse av kristne i Afrika sør for Sahara (Kreditt: MEP Bert-Jan Ruissen)

Bryt stillheten om forfulgte kristne

0
MEP Bert-Jan Ruissen holdt en konferanse og utstilling i Europaparlamentet for å fordømme stillheten rundt lidelsene til forfulgte kristne over hele verden. EU må ta sterkere grep mot brudd på religionsfriheten, spesielt i Afrika hvor liv går tapt på grunn av denne stillheten.

I tillegg angir protokollen en midlertidig tilbakestilling av tollsatsen for bananer

Bananer kan bli et «sosialt viktig produkt» i Russland, og importavgifter kan midlertidig fjernes, melder avisen «Izvestia», med henvisning til referatet fra et møte i den russiske regjeringskommisjonen for økonomisk utvikling, ledet av ministeren for økonomisk utvikling. Maxim Reshetnikov.

«Den økonomiske utviklingsdepartementet for å sikre utredning av spørsmålet om muligheten for å klassifisere bananer som en samfunnsmessig betydningsfull vare under arbeidsgruppen for tollregulering og mottiltak i utenrikshandelen», heter det i dokumentet, som er tilgjengelig for publikasjonen godkjent av Første visestatsminister Andrey Belousov.

I tillegg angir protokollen en midlertidig tilbakestilling av tollsatsen for bananer, som nå er 4 %, men ikke mindre enn 0.015 euro per 1 kg. Importen av bananer til Russland de siste årene utgjorde 1.3-1.5 millioner tonn per år, og Ecuador er en av de største leverandørene. Som publikasjonen bemerker, har imidlertid forsyningen til den russiske føderasjonen i 2022 redusert med 4.54 millioner bokser (hver – 18.14 kg), noe som provoserte en økning i utsalgsprisene på bananer.

«Rospotrebnadzor vurderer et forslag om å klassifisere bananer som en samfunnsmessig viktig vare. Dette forslaget er under utvikling», forklarte departementet.

Foto av Aleksandar Pasaric: https://www.pexels.com/photo/copy-space-photo-of-yellow-bananas-2872755/

- Annonse -
- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -