20.2 C
Brussel
Fredag, september 29, 2023
NyheterBiden kunngjorde den første nasjonale strategien med mer enn 100 tiltak for å...

Biden kunngjorde den første nasjonale strategien med mer enn 100 tiltak for å bekjempe antisemittisme

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Gaston de Persigny
Gaston de Persigny
Gaston de Persigny - Reporter kl The European Times Nyheter

Mer fra forfatteren

USAs president Joe Biden kunngjorde i går et nytt initiativ for å bekjempe antisemittisme, bestående av mer enn 100 tiltak som kan tas av den amerikanske regjeringen og dens partnere, rapporterte Associated Press.

Biden påpekte at dette er den første amerikanske nasjonale strategien for å bekjempe antisemittisme og at den sender en klar melding om at "ondskapen ikke vil vinne i Amerika."

Strategien, måneder underveis, har fire hovedmål: å forstå årsakene til antisemittisme og hvordan den truer Amerika, å styrke sikkerheten til jødiske samfunn, å iverksette tiltak for å bekjempe diskriminering basert på antisemittisme, og bygge solidaritet og ta felles handlinger fra forskjellige samfunn i navnet for å bekjempe antisemittisme.

Jødiske organisasjoner ønsket den amerikanske regjeringens initiativ velkommen, bemerker AP.

Samtidig kunngjorde den amerikanske presidenten sin nominasjon til formannskapet for Joint Chiefs of Staff of the US Armed Forces, meldte Reuters.

Dette er sjefen for det amerikanske luftvåpenet, general Charles Brown.

"General Brown har bygget et rykte som en urokkelig og svært effektiv leder, en mann med teamarbeid og tillit som utfører med utmerkelse" oppgavene som ble satt, sa Biden da han kunngjorde nominasjonen.

Informasjon om Bidens nominasjon ble offentliggjort allerede onsdag. Hvis det ble bekreftet av det amerikanske senatet, ville Brown etterfølge nåværende styreleder for Joint Chiefs of Staff Mark Milley og bli den andre svarte mannen som har stillingen siden Colin Powell (som var styreleder for Joint Chiefs of Staff fra 1989 til 1993. ).

Biden oppfordret Senatet til å godkjenne Browns nominasjon. Så langt er imidlertid ikke tidsplanen for prosessen med å godkjenne Browns kandidatur helt klar, bemerker Reuters.

Illustrasjonsfoto av Ksenia Chernaya: https://www.pexels.com/photo/candles-burning-3730952/

- Annonse -
- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -