20.4 C
Brussel
Torsdag september 28, 2023
ReligionFORBBitterWinter.org avslører hvordan FECRIS fabrikerte en dekning av russiske lenker

BitterWinter.org avslører hvordan FECRIS fabrikerte en dekning av russiske lenker

FECRIS sin skandaløse fremstilling av et konferanseprogram for 2017 for å skjule tilstedeværelsen av en brennende anti-ukrainsk russisk advokat blant talerne.

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Newsdesk
Newsdeskhttps://europeantimes.news
The European Times Nyheter tar sikte på å dekke nyheter som betyr noe for å øke bevisstheten til innbyggere over hele det geografiske Europa.
[td_block_21 category_id="_more_author" limit="4" m16_el="0" m16_tl="15" custom_title="Mer fra forfatteren" block_template_id="td_block_template_17" speech_bubble_text_size="9" subtitle_text_size="12#c6_color" " header_text_color="#6"]

FECRIS sin skandaløse fremstilling av et konferanseprogram for 2017 for å skjule tilstedeværelsen av en brennende anti-ukrainsk russisk advokat blant talerne.

FECRIS – Nok en gang brøt det spesialiserte menneskerettighetsmagasinet BitterWinter.org, grunnlagt av ekspert Massimo Introvigne, nyheten i morges med den siste "fabrikasjonen" av FECRIS. Vi oppfordrer leserne til å få tilgang til hele artikkelen i følgende hyperkobling.

Den antireligiøse organisasjonen FECRIS, praktisk talt finansiert i sin helhet av det franske statlige byrået MIVILUDES (for tiden i porteføljen til Frankrikes statssekretær for statsborgerskap Sonia Backes ) brukte "sminke" for å dekke over koblingene deres til "galskapsadvokaten" Alexander Korelov, som deltok i deres konferanse som foredragsholder.

In Alexander Korelovsine ord, "tidligere Ukraina" er fortsatt "en del av mitt land, USSR." Programmet for en 2017-konferanse endres med tilbakevirkende kraft av FECRIS for å fjerne hans navn og kommentarer.

Lesere av «BitterWinter» er sannsynligvis kjent med den sinnssyke russiske advokaten Alexander Korelov, som i 2022 feilaktig hevdet at Jehovas vitner planla et kupp for å styrte Putin-diktaturet. Korelov gir ofte råd til eller forsvarer fremtredende anti-kultister i Russland, f.eks Alexander Dvorkin og Alexander Novopashin, når de blir siktet for ærekrenkelse av organisasjoner de stempler som «kulter». Korelov identifiserte seg i 2017 som en "advokat for RATsIRS", som var FECRIS russiske kapittel på den tiden.

FECRIS har mistet mer enn 50% av sine børsnoterte medlemmer, fra 49 grupper til 19 grupper

Introvignes magasin informerer om at FECRIS har en ny liste over medlemsforeninger som ble "anerkjent på generalforsamlingen holdt i Marseille 24. mars 2023", som ekskluderer tidligere russiske tilknyttede selskaper.

I tillegg til de russiske organisasjonene FECRIS har totalt mistet mer enn 50 % av sine listede medlemmer, fra 49 grupper 3. desember 2022, ned til 19 grupper per 24. mars 2023).

Det faktum at de russiske anti-kultorganisasjonene har blitt lovlig utvist og deres offensive ideologi avvist er imidlertid ikke nevnt. Og til tross for FECRIS sin påstand om at foreninger som ikke er på mars 2023-listen ikke lenger kan hevde å være en del av organisasjonen, fortsetter Novopashin å ikke adlyde dette direktivet og opprettholder på sin nettside en påstand om at gruppen hans "representerer FECRIS i Russland."

- Annonse -
- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -