14.5 C
Brussel
Tirsdag oktober 3, 2023
AfrikaEn av verdens eldste løver har blitt drept nær en nasjonal...

En av verdens eldste løver er drept nær en nasjonalpark i Kenya

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Gaston de Persigny
Gaston de Persigny
Gaston de Persigny - Reporter kl The European Times Nyheter

Mer fra forfatteren

19 år gamle Luunkiito angrep storfe og ble spyd av gjetere

En vill hannløve, ansett som en av de eldste representantene for sin art i verden, ble drept av gjetere nær Amboseli nasjonalpark i det sørlige Kenya, rapporterte BBC.

Luunkiito, 19, ble knivstukket med spyd etter å ha angrepet storfe for å få mat. Bevaringsgruppen Lion Guardians sa at den drepte løven var den eldste i det kenyanske økosystemet og muligens i hele Afrika, ettersom løver vanligvis lever rundt 13 år i naturen.

Talsmann for Kenya Wildlife Service, Paul Jinaro, sa til BBC at Luunkiito var gammel og svak og sannsynligvis hadde forlatt nasjonalparken for å søke i landsbyen.

Naturvernere har bedt om strengere tiltak for å beskytte Kenyas dyreliv og løvebestand.

"Dette er vippepunktet for konflikt mellom mennesker og dyreliv, og vi må gjøre mer som et land for å bevare løver som står overfor utryddelse," sa Paula Kahumbu, naturverner og administrerende direktør i WildlifeDirect.

Foto: LION GUARDIANS/FACEBOOK

- Annonse -
- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -