17.8 C
Brussel
Fredag, september 29, 2023
MiljøEuropeisk miljø- og helseatlas går live – sjekk din plass

Europeisk miljø- og helseatlas går live – sjekk din plass

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Newsdesk
Newsdeskhttps://europeantimes.news
The European Times Nyheter tar sikte på å dekke nyheter som betyr noe for å øke bevisstheten til innbyggere over hele det geografiske Europa.

Mer fra forfatteren

Appell for støtte, Marrakech jordskjelvofre trenger din hjelp

0
Marrakech-regionen 8. september 2023 var en av de mest voldelige i Marokkos historie. Den landlige provinsen Al Haouz ble hardt rammet, noe som resulterte i tap av mange liv og ødeleggelse av hele landsbyer;
psykisk helse

Europas mest stressede land revolusjonerer psykisk helsevesen

0
Oppdag den skjulte virkeligheten til Hellas psykiske helsekrise og dens innsats for å forbedre tjenestene. Lær om 5-årsplanen og utfordringene du står overfor.
Forfulgte kristne - Konferanse i Europaparlamentet om forfølgelse av kristne i Afrika sør for Sahara (Kreditt: MEP Bert-Jan Ruissen)

Bryt stillheten om forfulgte kristne

0
MEP Bert-Jan Ruissen holdt en konferanse og utstilling i Europaparlamentet for å fordømme stillheten rundt lidelsene til forfulgte kristne over hele verden. EU må ta sterkere grep mot brudd på religionsfriheten, spesielt i Afrika hvor liv går tapt på grunn av denne stillheten.

Hvordan er luftkvaliteten der du bor, hva med støynivå eller antall grøntområder og kvalitet på nærmeste badevannsplasser? Nå kan du sjekke kvaliteten på miljøet på én nettplattform, EEAs europeiske miljø- og helseatlas. Atlaset, som ble lansert i dag, presenterer data og informasjon på en brukervennlig måte om hvordan forurensning og andre miljørisikoer påvirker europeernes helse og velvære, og hvordan miljøverdier beskytter oss.

De interaktivt online verktøy, en første i en slik skala for hele Europa, lar brukere visualisere hvordan miljøet rundt dem påvirker deres helse og velvære via sett av detaljerte kart. Den dekker emner som luftkvalitet, støy og stillhet, grønne og blå mellomrom og Klima forandringer i alle medlems- og samarbeidsland i EØS. Atlaset er tett på linje med mange EU-politiske mål, og er et av verktøyene til utarbeidet og publisert EEA med sikte på å støtte overvåking av EUs null forurensning ambisjon.

Hvordan er kvaliteten på miljøet der du bor og hvordan påvirker det deg?

Atlaset lar også brukeren opprette og dele en "miljømålekort” av en bestemt adresse eller plassering, samt visualisering av ulikheter i miljørisiko, for eksempel de som er relatert til inntekt. Atlaset er basert på et bredt spekter av data og analyser om miljørisikoer for helsen og fordelene ved et sunt miljø utført av EEA og andre pålitelige kilder. Atlaset tar sikte på å bringe all denne informasjonen inn i ett digitalt knutepunkt, noe som gjør den direkte relevant for publikum.

Atlaset vil være et "levende produkt", som betyr at det vil bli oppdatert regelmessig og åpent for tilbakemeldinger fra brukere.

Kilde lenke

- Annonse -
- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -