20.2 C
Brussel
Søndag, oktober 1, 2023
NyheterHøyere enn Eiffeltårnet: India er den eneste slike jernbanebro i...

Høyere enn Eiffeltårnet: India er den eneste slike jernbanebro i verden

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Gaston de Persigny
Gaston de Persigny
Gaston de Persigny - Reporter kl The European Times Nyheter

Mer fra forfatteren

India har den lengste jernbanebroen i verden, og broene er ganske imponerende. Omtrent 29 meter høyere enn Eiffeltårnet, står Chenab-broen 359 meter over Chenab-elven i Jammu og Kashmir-regionen i India.

Etter tiåret med statsborgerskap vil makten i Nord-India være åpen for besøkende til slutten av desember 2023 eller januar 2024. Dette ble gjort klart av kunngjøringen fra departementet. på jernbanene.

Broen er 1,315 meter lang og er en del av et større prosjekt som har som mål å gjøre Kashmir-dalen tilgjengelig for det indiske jernbanenettet. I tillegg til broen inkluderer prosjektet for jernbanen USВRL også den fremtidige lengste tunnelen i byen, skriver CNN.

Det antas at forbindelsen mellom Kashmir-regionen og den indiske jernbanelinjen vil gi drivkraft til den industrielle og økonomiske utviklingen i regionen, slik at jernbanen kan komme inn På grunn av alle de meteorologiske forholdene mellom dalen og den østlige delen av India, kalles den femte.

For øyeblikket er den eneste cyclo-road-ruten som forbinder de indiske fylkene Kashmir med den østlige delen av landet den 300 kilometer lange magnetlinjen, som imidlertid er stengt for vintermånedene og stedet for mange oppdrag.

Det er alt – ifølge Cyshant Singh, seniorjournalist ved Senter for politiske studier i India, sa han at regjeringen også vil se på «fremgangen til Kashmirs integrering i India».

Det gjenstår imidlertid å se om den bedre forbindelsen og jernbanen vil bli positivt mottatt av lokalbefolkningen, tatt i betraktning at «de siste årene har Kashmir vært Det støttes av politikken fremmet av statsminister Modi og hans ledelse, som faktisk har ført til nasjonens død.» , den eĸcpept-kommentaren.

I 2019 opphevet India ordren som ga den indiske regjeringen en del av Kashmir sine egne lover. De sørlige og østlige delene av regionen er to separate billedvev, som Modis mål var å bygge stabilitet, redusere korrupsjon og gi et løft til økonomi.

Selv om hele jernbaneprosjektet ble bygget i 2002, før Modi ble statsminister, sies Chenab-broen nå å være et godt eksempel på statsministerens engasjement for utvikling. det i byen.

Faktisk investerer India millioner i å modernisere sin infrastruktur. I februar innviet Modi den første delen av den 1,380 kilometer lange magnetiske kabelen som forbinder hovedstaden Delhi med finanssenteret i Mumbai. Bare én 250 kilometer lang del av magnetpalasset inneholder 1.4 millioner kvadratmeter med geologiske data.

- Annonse -
- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -