8.9 C
Brussel
Søndag, september 24, 2023
internasjonaltFra 4. mai hadde tyrkiske statsborgere i utlandet stemmerett...

Fra 4. mai hadde tyrkiske statsborgere i utlandet stemmerett ved Tyrkias valg

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Petar Gramatikov
Petar Gramatikovhttps://europeantimes.news
Dr. Petar Gramatikov er sjefredaktør og direktør for The European Times. Han er medlem av Union of Bulgarian Reporters. Dr. Gramatikov har mer enn 20 års akademisk erfaring fra ulike institusjoner for høyere utdanning i Bulgaria. Han undersøkte også forelesninger, relatert til teoretiske problemer involvert i anvendelsen av folkeretten i religiøs lov, der et spesielt fokus har blitt gitt til det juridiske rammeverket for nye religiøse bevegelser, religionsfrihet og selvbestemmelse, og forholdet mellom stat og kirke for flertall. -etniske stater. I tillegg til sin profesjonelle og akademiske erfaring, har Dr. Gramatikov mer enn 10 års medieerfaring der han innehar stillinger som redaktør for et turisme kvartalsvis "Club Orpheus" magazine - "ORPHEUS CLUB Wellness" PLC, Plovdiv; Konsulent og forfatter av religiøse forelesninger for den spesialiserte rubrikken for døve ved Bulgarian National Television og har blitt akkreditert som journalist fra «Help the Nedy» Public Newspaper ved FNs kontor i Genève, Sveits.

Mer fra forfatteren

Nesten 6,400 tyrkiske velgere er registrert i Bulgaria med stemmerett.

Folk fra 10 lands regionale distrikter som har fast adresse i Bulgaria kan stemme på det tyrkiske generalkonsulatet i byen Plovdiv.

Avstemningen av tyrkiske velgere i Bulgaria fortsatte i fire dager i Plovdiv for presidenten og sammensetningen av den 28. nasjonalforsamlingen i Tyrkia 14. mai. Valgprosessen fortsatte til 7. mai, og lørdag og søndag ble det plassert en ekstra stemmeurne i generalkonsulatet for Republikken Tyrkia i Plovdiv.

Under valgdagene var valglokalene åpne fra kl. 9 til 9, sa Ahmed Pehlivan, et av medlemmene av valgkomiteen ved konsulatet, til The European News, og ønsket at resultatene ville være til fordel for utviklingen av Tyrkia. I følge Tyrkias valglov stemmer velgere fra andre land før Tyrkias valgdag. Etter endt avstemning blir stemmesedlene ført til Tyrkia av diplomatiske kurerer. Valglokalene åpnes klokken 17 00. mai, etter endt avstemning over hele Tyrkia.

«Vi observerer en økende interesse for valgprosessen i Bulgaria, og vi er glade for det. Hver stemme hos oss har høy valgdeltakelse. Folk tror at gjennom sin stemme vil sakene og temaene som angår dem, kunne finne en refleksjon i regjeringens arbeid. De vet det og tror på det, og det er derfor de går til valgurnene med glede ved hvert valg”, sa ambassadøren for Republikken Tyrkia i Bulgaria, HE Aileen Sekizkök Sekizkök i et intervju med Sevda Dukyanci fra den tyrkiske utgaven av Radio Bulgaria.

Foto: Det tyrkiske generalkonsulatet i Plovdiv (Bulgaria), 7th av mai 2023.

- Annonse -
- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -