16.4 C
Brussel
Fredag, september 29, 2023
bøker9. mai, 73-årsjubileum for Europa og Dianetics

9. mai, 73-årsjubileum for Europa og Dianetics

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Charlie W. Grease
Charlie W. Grease
CharlieWGrease - Reporter på "Living" for The European Times Nyheter
[td_block_21 category_id="_more_author" limit="4" m16_el="0" m16_tl="15" custom_title="Mer fra forfatteren" block_template_id="td_block_template_17" speech_bubble_text_size="9" subtitle_text_size="12#c6_color" " header_text_color="#6"]

L. Ron Hubbards "Dianetics: The Modern Science of Mental Health” debuterte 9. mai 1950, og resultatene av teknikken bidro til den raske oppgangen til toppen av bestselgerlistene. En rekke Scientology Kirker, misjoner og organisasjoner over hele verden markerer bokens utgivelsesdato, det samme gjør utallige andre som nettopp har plukket den opp, lest den og funnet trøst og håp i den.

"I Europa opplever vi det underdrivelse Dianetics er nødvendig som vannet i havet, i et øyeblikk der for mange mennesker i de høyere lag av samfunnet fortsetter å la seg bukke under for deres reaktive sinn i stedet for å handle analytisk. Elendighet, sult, korrupsjon og krig skulle aldri ha skjedd igjen i vår verden" sier Ivan Arjona, EU- og FN-representant for Scientology"og Dianetics kan i stor grad bidra til dette fortsatt i dag".

Et reelt behov for å få slutt på kriger

I en artikkel publisert i World Religion News, “Dianetics er fortsatt nødvendig og betimelig etter 73 år” det forklares at etterkrigsverdenen famlet etter svar; at FN ble til i hovedsak for å forhindre enhver fremtidig global brann ved å bringe stridende til bordet i stedet for slagmarken; og at både forskere og filosofer, teologer og vitenskapsmenn visste at politikk og diplomati alene ikke kunne gi en permanent løsning på problemene med galskap, kriminalitet og deres endelige frukter, konflikter og blodsutgytelser.

Det er med ovenstående introduksjon at artikkelen signaliserer to sitater fra forfatteren av Dianetics"Angrip urimelig, ikke samfunnet eller mannen, "Og"Det er et høyere mål, et bedre mål, en mer strålende seier enn sløyde byer og strålingsbrente døde. Det er frihet og lykke og massevis og et helt univers å vinne", og så mange scientologer i Europa har kommet til å tenke at, ifølge Arjona:

"det var ikke et bedre tidspunkt å publisere et så strålende "våpen", et våpen mot irrasjonalitet og grusom oppførsel."

Dianetics og EU

Spurte om forholdet mellom lanseringen av Dianetics og opprettelsen av de europeiske institusjonene, i lys av tilfeldighetene, uttalte Ivan Arjona at

«Ved en tilfeldighet eller ikke, er faktum at det også var den 9. mai 1950, samme dag som oppfordringen til et europeisk fellesskap om å reparere ødeleggelsene etter andre verdenskrig. L Ron Hubbard lanserte den mest populære boken om tankens kraft og mennesket, som begynte å hjelpe hver person med å spre et smil. Den boken er bestselgeren Dianetics».

Han uttalte også at Hubbards oppdagelser på sinnets og åndens felt

"førte til fødselen av Scientology religion i 1952. Siden den gang har millioner av mennesker i mer enn 160 land feiret denne religiøse høytiden hver 9. mai som milepælen i boken som i dag, når den feirer sitt jubileum i en verden på grensen til hysteri, frykt og fortvilelse, fortsetter å bidra til å spre et smil mot en bedre verden».
Dianetics Fundacion Pluralismo y Convivencia 9. mai, 73-årsjubileum for Europa og Dianetics

En religiøs høytid

Dianetics er så akseptert som grunnsteinen til Scientology religion, at publiseringsdatoen til og med er markert i kalenderen for religiøse helligdager som den spanske regjeringen publiserer gjennom sin Foundation Pluralism and Convivence.

Dianetics, et eventyr på 50 språk

De fleste bokhandlere (fysiske eller online) har "Dianetics: Den moderne vitenskapen om mental helse” og den finnes og er anskaffet over hele verden på 50 språk. Opplevelsen kan lett startes med "De Dianetics Seminar", som var lansert i 2009 by Scientologysin kirkelige leder David Miscavige. Det er Scientology Kirker, misjoner og organisasjoner over hele verden som tilbyr Dianetics Seminar men «Hvis du ikke har en i nærheten, kan du alltid se L. Ron Hubbards 'What is Dianetics?' på Scientology Nettverk for å lære mer" konkluderte Arjona.

På bokens første sider skrev L. Ron Hubbard ordene:

«Du begynner på et eventyr... Behandle det som et eventyr. Og må du aldri bli den samme igjen."

L. Ron Hubbard

Som en siste uttalelse forklarte Arjona at "I feiringen av dette 73-årsjubileet for Dianeticsden Europeisk kontor for kirken Scientology for offentlige anliggender og menneskerettigheter, som ligger i Brussel, arrangerer visninger av introduksjonsvideoer for folk som enten ønsker å hjelpe seg selv, sine familier, venner eller samfunnet for øvrig».

- Annonse -
- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -