19.7 C
Brussel
Torsdag september 28, 2023
MiljøSalte bøter i Hellas for å kaste rumper i miljøet

Salte bøter i Hellas for å kaste rumper i miljøet

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Newsdesk
Newsdeskhttps://europeantimes.news
The European Times Nyheter tar sikte på å dekke nyheter som betyr noe for å øke bevisstheten til innbyggere over hele det geografiske Europa.
[td_block_21 category_id="_more_author" limit="4" m16_el="0" m16_tl="15" custom_title="Mer fra forfatteren" block_template_id="td_block_template_17" speech_bubble_text_size="9" subtitle_text_size="12#c6_color" " header_text_color="#6"]

Kassering av baken i miljøet kan forårsake brann og er derfor absolutt forbudt i Hellenic Republic.

Røyking under kjøring er ikke totalt forbudt i Den Hellenske republikk, men i en rekke tilfeller er det på grunn av fare for ulykker og andre hensyn straffbart med høye bøter.

Grunnboten for dette lovbruddet er €200, men brannvernforordningen gir eskalering av bøter avhengig av området der denne lovbruddet er begått (med økt risiko for brann) eller om det begås systematisk. I de sistnevnte tilfellene kan boten komme opp i 5,000 euro.

Røyking mens du kjører i nærvær av et barn under 12 år er absolutt forbudt. I henhold til antirøykeloven (4633/2019) er røyking og bruk av tobakksvarer fullstendig forbudt i alle biler, private eller offentlige, når mindreårige under 12 år ferdes i dem.

Boten for røyking i nærvær av et barn under 12 år i privat bil er 1,500 3,000 euro, og i offentlig bil – 1 XNUMX euro, og samtidig inndras førerkortet for en periode på XNUMX måned. Det er også viktig å merke seg at førerkortet også inndras når lovbruddet er begått av en annen voksen passasjer i kjøretøyet.

Foto av Irina Iriser:

- Annonse -
- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -