11.2 C
Brussel
Lørdag, september 30, 2023
NyheterFN suspenderer mathjelp mens Etiopia kjemper med bistandsavledninger

FN suspenderer mathjelp mens Etiopia kjemper med bistandsavledninger

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

FNs nyheter
FNs nyheterhttps://www.un.org
United Nations News - Historier laget av nyhetstjenestene til FN.

Mer fra forfatteren

"Matavledning er absolutt uakseptabelt," sa WFP Direktør Cindy McCain, etter en felles uttalelse fra Etiopias utenriksdepartement og USAID som kunngjorde deres forpliktelse til å ta dypt angående avsløringer av bistandsavledning.

«Mens vi vil midlertidig stoppe mathjelpen i Etiopia, ernæringshjelp til barn, gravide og ammende kvinner, skolematprogrammer og aktiviteter for å bygge motstandskraften til bønder og pastoralister vil fortsette uavbrutt, "Hun sa, og hilser velkommen til den etiopiske regjeringens forpliktelse til å etterforske og holde ansvarlige ansvarlige.

Utbredt tyveri

I løpet av de siste månedene har store hjelpeleveranser blitt stjålet, ifølge medieoppslag.

"Vår første bekymring er de millioner av sultne mennesker som er avhengige av vår støtte, og teamene våre vil jobbe utrettelig med alle partnere for å gjenoppta driften vår så snart vi kan sikre at maten når de som trenger det mest," SFP-sjefen sa.

Mer enn 20 millioner mennesker i Etiopia trenger akutt humanitær mathjelp, ettersom de langvarige effektene av konflikt og tørke fortsetter, ifølge byrået.

"WFP jobber tett med sine FN- og humanitære partnere og lokale interessenter for å reformere måten bistanden leveres på på tvers av Etiopia og i alle operasjonssammenhenger med høy risiko der vi jobber,» sa hun, og la til at byrået tar dette problemet svært alvorlig og vil ta alle nødvendige skritt for å sikre at kritisk mathjelp når de som trenger det mest.

Finn ut hvordan WFP hjelper etiopiere her..

Barn spiser mat levert av et av WFPs hjemmedyrkede skolematingsprogrammer i Sør-Omo, Etiopia.

Kilde lenke

- Annonse -
- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -