9.8 C
Brussel
Søndag, september 24, 2023
HelseDe som ble bøtelagt i Tyrkia for ikke å følge reglene under pandemien...

De som blir bøtelagt i Tyrkia for ikke å følge reglene under pandemien vil kunne få pengene tilbake

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Newsdesk
Newsdeskhttps://europeantimes.news
The European Times Nyheter tar sikte på å dekke nyheter som betyr noe for å øke bevisstheten til innbyggere over hele det geografiske Europa.

Mer fra forfatteren

Forfulgte kristne - Konferanse i Europaparlamentet om forfølgelse av kristne i Afrika sør for Sahara (Kreditt: MEP Bert-Jan Ruissen)

Bryt stillheten om forfulgte kristne

0
MEP Bert-Jan Ruissen holdt en konferanse og utstilling i Europaparlamentet for å fordømme stillheten rundt lidelsene til forfulgte kristne over hele verden. EU må ta sterkere grep mot brudd på religionsfriheten, spesielt i Afrika hvor liv går tapt på grunn av denne stillheten.

Folk som blir bøtelagt i Tyrkia for ikke å følge reglene under COVID-19-pandemien vil kunne be om å få tilbakebetalt beløpet som er betalt, melder den elektroniske utgaven av den tyrkiske avisen Hurriyet.

I henhold til en avgjørelse fra forfatningsdomstolen vil de administrative bøter som er ilagt under koronaviruspandemien i forbindelse med plikt til å bære masker og andre forbud kunne gjeninnføres. Avgjørelsen, tatt i forbindelse med en anke til forfatningsdomstolen, ble publisert i den tyrkiske statstidende.

På denne måten vil personer som har betalt administrative bøter som er ilagt dem i pandemiperioden, få tilbake beløpene de har betalt.

I forhold til de som ikke har betalt bøtene som er utstedt til dem, vil ikke skattemyndighetene foreta noen oppfølgingstiltak og straffene slettes automatisk.

Foto av cottonbro studio: https://www.pexels.com/photo/people-wearing-diy-masks-3951628/

- Annonse -
- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -