11 C
Brussel
Lørdag, september 23, 2023
MatEn bivirkning av ris som du knapt mistenker

En bivirkning av ris som du knapt mistenker

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Petar Gramatikov
Petar Gramatikovhttps://europeantimes.news
Dr. Petar Gramatikov er sjefredaktør og direktør for The European Times. Han er medlem av Union of Bulgarian Reporters. Dr. Gramatikov har mer enn 20 års akademisk erfaring fra ulike institusjoner for høyere utdanning i Bulgaria. Han undersøkte også forelesninger, relatert til teoretiske problemer involvert i anvendelsen av folkeretten i religiøs lov, der et spesielt fokus har blitt gitt til det juridiske rammeverket for nye religiøse bevegelser, religionsfrihet og selvbestemmelse, og forholdet mellom stat og kirke for flertall. -etniske stater. I tillegg til sin profesjonelle og akademiske erfaring, har Dr. Gramatikov mer enn 10 års medieerfaring der han innehar stillinger som redaktør for et turisme kvartalsvis "Club Orpheus" magazine - "ORPHEUS CLUB Wellness" PLC, Plovdiv; Konsulent og forfatter av religiøse forelesninger for den spesialiserte rubrikken for døve ved Bulgarian National Television og har blitt akkreditert som journalist fra «Help the Nedy» Public Newspaper ved FNs kontor i Genève, Sveits.

Mer fra forfatteren

Amerikanske eksperter fra University of North Carolina fant en bivirkning av å spise ris som mange ikke engang tenker på. Uventet bivirkning av ris Ifølge forskere kan kokt ris være giftig for kroppen. Hvis det har vært lagret i romtemperatur over lengre tid, bør du ikke spise det – i dette tilfellet øker sannsynligheten for forgiftning kraftig, ifølge forskerne.

Bakterier kan finnes i ris, sier forskere. Bakterier av typen Bacillus cereus, som trenger inn fra jorda, finnes oftest i den. Etter å ha eksperimentert med ulike måter å tilberede ris på, oppdaget forskerne at varmebehandling ikke alltid ødela alle mikroorganismene som lever i risen. Hvis bakteriesporer som overlever etter matlaging kommer inn i menneskekroppen med mat, kan dette føre til en alvorlig forringelse av velvære. Aktiviteten til bakterier er ledsaget av frigjøring av giftstoffer, inkludert termostabile, som provoserer symptomene på forgiftning. Ifølge eksperter, innen to timer etter koking, bør ris settes i kjøleskapet - ellers vil risikoen for forgiftning være svært høy.

"Bakteriesporer er i stand til å overleve koking av ris hvis den normalt oppbevares i romtemperatur etter koking. I dette tilfellet vokser og formerer sporene seg», påpeker forfatterne av det vitenskapelige prosjektet.

Foto av Suzy Hazelwood: https://www.pexels.com/photo/rice-in-white-ceramic-bowl-1306548/

- Annonse -
- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -