19.9 C
Brussel
Tirsdag oktober 3, 2023
NyheterScientology i Ungarn feiret nylig barnas dag

Scientology i Ungarn feiret nylig barnas dag

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Newsdesk
Newsdeskhttps://europeantimes.news
The European Times Nyheter tar sikte på å dekke nyheter som betyr noe for å øke bevisstheten til innbyggere over hele det geografiske Europa.

Mer fra forfatteren

BUDAPEST, UNGARN, 8. juni 2023/EINPresswire.com/ — I anledning Barnas dag, Scientology frivillige prester delte ut ballonger rundt i kirken til barn og voksne. De som meldte seg frivillig hadde en veldig følelsesladet dag ved å skape smil rundt dem siden tross alt, Scientology Grunnleggeren L. Ron Hubbard skrev en gang: «Når barn blir uviktige for et samfunn, har det samfunnet forspilt sin fremtid.», og derfor er enhver mulighet eller enhver unnskyldning for å fremme viktigheten av barn, et godt tidspunkt å gi dem den betydningen de fortjener.

Barnas dag i Ungarn og Scientology

In Ungarn, Barnas dag er en spesiell anledning for hvert "gyerek" (barn), en høytid som er satt av kun for dem. Betydningen av barnas dag i Ungarn kan ikke overvurderes, da dette er en tid for foreldre og befolkningen generelt å anerkjenne barns rettigheter og få dem til å føle seg elsket.

Imidlertid har ikke alle barn i dag muligheten til å bli overrasket med en gave, selv om de fortjener det like mye som alle andre barn fordi det tross alt er deres dag. I dagens økonomiske situasjon er noen for mange familier tynget økonomisk, og det er vanskeligere for dem å ha råd til en heliumballong, en svært ettertraktet gjenstand for barn den dagen. På grunn av det, Scientology frivillige i Budapest bestemte seg for å fremprovosere smil hos barn og gikk rundt i nabolaget med fargerike heliumballonger for å gi til alle barn som gikk forbi, for å sikre at ingen blir etterlatt uten minst en ballong og en skikkelig barnedagsfølelse.

Under utdelingen var det en besteforeldre som også spurte om det til barnebarnet sitt. En annen anekdote er den til en bil som stopper ved rødt lyskryss. Damen hoppet ut av bilen og løp til den frivillige, hun hadde sine tre barn i bilen, og de frivillige reddet dagen fordi de tre ungene endte opp med å få ballongene sine og var veldig takknemlige. "Det er selvfølgelig ikke ballongens materielle verdi som teller, men den uvurderlige verdien av smilene til disse barna", sa Palma, en av de frivillige.

Barnas Daghistorie

I 1857 holdt pastor Dr. Charles Leonard fra Massachusetts en spesiell preken for og om barn, som blir sett på som den uoffisielle begynnelsen på Barnas dag. Flere år senere, i 1920, Kalkun var den første nasjonen som offisielt anerkjente Barnas dag som en nasjonal fridag. Nesten et tiår senere etablerte Mustafa Atatürk (daværende president for Republikken Tyrkia) formelt denne høytiden.

I 1950 begynte denne feiringen å utvide seg til andre nasjoner, og i dag feirer omtrent femti nasjoner Barnas dag på en eller annen måte, oftest i mai, og Ungarn feirer den den siste søndagen i måneden. I løpet av denne tidsperioden fungerte Barnas dag først og fremst som et middel for å sikre at barn ble behandlet med respekt og i samsvar med deres rettigheter. Mindreåriges generelle helse og velvære ble også vektlagt.

En kort merknad vedr Scientology i Ungarn

Det er allerede episke historier om Scientology i Ungarn, en nasjon som har verdsatt sine myter og historier i århundrer. I de siste dagene av 1980-tallet og på begynnelsen av 1990-tallet trakk den totalitære, ateistiske kommunismen seg tilbake fra det østlige Europa, en betydelig del av Asia og Russland. Lenge sultet etter åndelighet, forfulgte ungarere, som alle de som hadde lidd under sovjetiske kommissærer, sannhet og religion med hast. I 1988, et enkelt eksemplar av Dianetics: The Modern Science of Mental Health av L. Ron Hubbard gjennomboret jernteppet, og en bevegelse ble grunnlagt.

I 2016, rundt 25 år etter den første Scientology flagget ble plantet i Budapest, en ideell kirke av Scientology åpnet i den historiske byen Budapest. «Ungarske scientologer er alltid oppmerksomme på å hjelpe til med alle behov borgere har i sitt land og i utlandet, noe som gjør at de episke historiene om ungarske frihetskjempere har levende eksempler i dag i det 21. århundres Magyar-land, med mennesker som driver med narkotikaforebygging, menneskerettigheter utdanning, redningsaksjon i katastrofer, gi mat der det trengs, og hvorfor ikke, gi folk en grunn til å smile, selv om det bare er med en rose eller en ballong» sa Ivan Arjona, Scientology representant for de europeiske institusjonene og FN.

Publisert på EINPRESSWIRE

- Annonse -
- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -