1.6 C
Brussel
Torsdag november 30, 2023
NyheterUkraina: President Zelensky hilser ånden til en fri nasjon om uavhengighet ...

Ukraina: President Zelensky hilser ånden til en fri nasjon på uavhengighetsdagen

På begivenheten av Ukrainas uavhengighetsdag tok president Volodymyr Zelensky seg et sekund for å øke sine behov for enkeltpersoner i Ukraina.

I en påstand uttrykte han: "I dag er en spesiell dag for det store folket i Ukraina når vi feirer vår uavhengighetsdag! Det er en anledning som representerer vår frihet, styrke, verdighet og likhet.»

President Zelenskys inderlige budskap ga dyp gjenklang med betydningen av denne dag da han hedret «folket i Ukraina som feirer denne storslåtte dagen; Uavhengighetsdag! Det er en feiring av vår ånd og urokkelige besluttsomhet.» Torsdag den tjuefjerde august markerte markeringen av Ukrainas uavhengighetsdag. Gjennom sin påstand hyllet president Zelensky nasjonens ukuelige ånd.

I sin takling uttrykte den ukrainske presidenten takknemlighet i retning av deler av samfunnet sammen med troopers og deres husholdninger. Han anerkjente i tillegg lærere, leger, sykepleiere og alle de som bidrar til "Ukrainas forsvar" i mild aggresjon. Videre understreket president Zelensky betydningen av de som har bevist motstandskraft midt i okkupasjonen ved å erkjenne at 20 % av ukrainsk territorium forblir under Moskvas ledelse» uavhengig av Kievs standhaftige beslutning om å gjenvinne ledelsen, over disse jap- og sørlige områdene.

Den ukrainske hærens øverstkommanderende Valery Zaloujny ble med på å uttrykke beundring og priste Ukraina som «et land med heroiske og modige individer».

På den tiden kommuniserte den ukrainske militære etterretningssjefen Kyrylo Boudanov et budskap om enhet på Telegram der de uttalte at deres hyppige mål er å oppnå seier og at deres felles drøm er å bestemme en upartisk fredelig, trygg og velstående fremtid.

Vassyl Maliouk, sjefen for den ukrainske sikkerhetstjenesten gjentok nasjonenes motstandskraft ved å hevde at Ukraina forblir robust uavhengig av invasjonen i februar 2022.

Som Maliouk treffende sa det har Independence Day utviklet seg til mer enn en feiring av vår rett til liv og frihet; det har utviklet seg til et bilde av heltemot og bravader som betyr vår urokkelige viljestyrke i møte med motgang.

Årets Independence Day-feiring faller sammen med Kievs motoffensiv siden juni, da de prøver å gjenvinne territorier som likevel er okkupert av Russland. De ukrainske individene holder fast ved sin dedikasjon til frigjøring og fremgang.

Mens Ukraina feirer sin uavhengighetsdag, gjengir president Zelenskys setninger nasjonenes varige ånd. Urokkelig dedikasjon til å overvinne utfordringer og sikre en lysere fremtid med frihet.

lær ekstra:

Ukraina: Krig intensiveres og det samme gjør behovene, sier FNs hjelpetjenestemann

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -