3.7 C
Brussel
Torsdag desember 7, 2023
NyheterMarokko og Libya: FN skalerer opp støtten til katastrofehjelp

Marokko og Libya: FN skalerer opp støtten til katastrofehjelp

FNs nyheter
FNs nyheterhttps://www.un.org
United Nations News - Historier laget av nyhetstjenestene til FN.


To svært forskjellige katastrofer i Marokko og i Libya forent av de «ufattelige traumene» fra etterlatte familier, fortsetter å mobilisere FNs hjelpearbeid, sa organisasjonens øverste hjelpetjenestemann Martin Griffiths fredag.

Kilde lenke

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -